14 Aralık 2011 Çarşamba

LİNÇÇİ G&M (Gülhan Avşar & Mustafa Şükrü) Demirkanlı, rüzgâr tersine esmeye başlayınca (Hilmi Bulunmaz, BERAAT kararı alınca), camı pencereyi dağıttı!

Ayşenil Şamlıoğlu, Lemi Bilgin, Nejat Birecik gibi resmî tiyatro kurumu yöneticilerinden reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı) alınmasını hiçbir zaman için doğru bulmayıp, asla ve kesinlikle onaylamayan Bulunmaz Tiyatro ve Sosyalist OYUN Dergisi'nin sahibi Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, günümüzdeki devrimci tiyatro mücadelesinin, ancak ve sadece HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI sürecinde sınanacağını çok iyi bildiği için, kendisi hakkında başlatılan ve birçoğu yalan üzerine inşa edilmiş "Kamu Davası" rengiyle huzura gelen davalarda çok ciddi bir devrimci mücadele vermeye devam ediyor hâlâ!


***


(...)

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı diyor ki:

Bugün görüştüğümüz Haluk Bilginer şahsın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespitini talep edeceklerini ifade etti, Av. Burhan Gün de bu konuda talepte bulunacakları ifade etti.

LİNÇÇİ G&M Demirkanlı'yı değerlendirelim:

Şimdi gelelim zurnanın "zırt" dediği yere. 20 Temmuz 2011 tarihinde LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin sahibi, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan'ın patronu Nihat Haluk Bilginer, avukatı Süleyman Anıl kanalıyla, benim "cezai ehliyetimin olup olmadığını" yargıçtan talep etti ve yargıç, hiç düşünmeden, bir salise bile ikirciklenmeden, âdeta refleks hâlinde, LİNÇÇİ kişilerin avukatı Süleyman Anıl'a sanki tokat atar gibi şu sözleri söyleyip, derhal "DURUŞMA TUTANAĞI" içeriğine ekledi:

"Katılan vekilinin sanığın aklî dengesi konusunda rapor alınması talebinin dosya içeriğine göre reddine"

(Kaynak: "Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı 'açılışı'nı LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin avukatı Süleyman Anıl'la birlikte yaptı!!!")

Bu durumda:

a - LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, her zaman yaptığı gibi, yine yalan söylüyor; değil Nihat Haluk Bilginer'le konuşmak, Bilginer'i rüyasında bile görmedi.

b - Nihat Haluk Bilginer, hafızasını yitirdi ve böylelikle, 20 Temmuz 2011 günü İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi Duruşma Salonu'nda yapılan duruşmadaki yargıcın, avukat Süleyman Anıl'ın suratına tokat atar gibi söylediği sözleri unutuverdi.

c - LİNÇÇİ kişilerin avukatı Burhan Gün, aldığı avukatlık parasını hak etmek için, LİNÇÇİ G&M Demirkanlı'ya yalan söyleyip, yanlış bilgi verdi.

d - Bunların hiçbiri olmamasına karşın, LİNÇÇİ G&M Demirkanlı, yine de zırvalama hakkını tepe tepe kullandı.

Fazla lâfa gerek yok... Kış kış başka kapıya!

Tamamını okumak için TIKLAYINIZ!