28 Kasım 2011 Pazartesi

LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan'ın avukatları Uğur Demirci Tosun'la İnan Yılmaz'ın mahkûm ettirmek istediği Hilmi Bulunmaz'ın BERAAT kararını haber yapmak zor!

Bu sabah, çok erken saatlerde Hilmi Bulunmaz tarafından fotoğrafı çekilen İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kulesinde, uzun zamandır asılı duran Star TV. dizisi "BİR ÖMÜR YETMEZ" afişi egemenliğini sürdürüyor.


Düzeysiz ve yüzeysel yayıncılık anlayışlarını, velinimetlerinin (VELİLEMİNİMETAYŞENİL) parantezine sıkıştıran tiyatro dergileri, benim yıllardır duyurusunu yapıp, hesabını sorduğum İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kuleleri sorununu, dergilerine, sitelerine bulaştırmamak için, âdeta birbirleriyle yarışıyorlar.

Bırakınız İstanbul Devlet Tiyatrosu reklâm kuleleri sorununu bir yana, LİNÇÇİ kişiler tarafından sürekli olarak yargı sürecinde boğulmak istenen benim BERAAT ettiğim kararı bile düzeysiz ve yüzeysel yayınlarına bulaştırmak istemeyen (VELİLEMİNİMETAYŞENİL) parantezinde el pençe divan durup, yerlere dek eğilen tiyatro yayınların sahipleri, böyle davrandıkları için, tabii ki, tarih karşısında büyük, hem de çok büyük bir suç işleme ehliyetine sahip olduklarını kanıtlıyorlar.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Ayrıca bakınız: LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer F. Kurhan'ın sanık sandalyesine oturtup cezalandırmak istediği Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, BERAAT etti!