21 Kasım 2011 Pazartesi

Bulunmaz, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı şüpheli olarak sorgulattı!


T.C
İSTANBUL
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI


EK - D

Soruşturma No : 2011/76504

SORGULAMA TUTANAĞI

(Şüpheli İçin)

İFADE VERENİN *:

T.C. Kimlik Numarası: 37210675438
Adı ve Soyadı: MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI
Vekil: -
Baba ve Ana Adı: FAHRİCAN - SAADET CANSEN
Doğum Yeri ve Tarihi: İSTANBUL - 07/04/1956
Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer: İSTANBUL - ÜSKÜDAR
İkametgah Yahut Mesken Adresi: Gülbağ Mah. Şahinlerl Sok. No.42 D.10 Mecidiyeköy Şişli/ İSTANBUL
İşyeri Adresi: Gülbağ Mah. Şahinlerl Sok. No.42 D.10 Mecidiyeköy Şişli/ İSTANBUL
Varsa Telefonu (Ev-İş-Cep-İrtibat): 0537 689 41 71
Mesleği, Ekonomik Durumu: Diğer

Medeni Hali, Çocuk Sayısı: Boşanmış
İfadenin Alındığı Yer: Hazırlık kalemi

İfade verene yüklenen suç anlatıldı, müdafi seçme hakkının bulunduğu ve onun hukuki yardımından yararlanabileceği, müdafiin ifade alma sırasında hazır bulunabileceği, müdafi seçecek durumda değilse ve bir müdafi yardımından yararlanmak istediği takdirde kendisine baro tarafından bir müdafi görevlendirilebileceği, yakınlarından istediğine yakalandığının derhal bildirileceği, isnat edilen suç hakkında açıklamada bulunmamasının kanuni hakkı olduğu, şüpheden kurtulması için somut delillerinin toplanmasını isteyebileceği kendisine hatırlatılıp açıklandı.


SORULDU: HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ'ı tanıyorum kendisi ile bundan yaklaşık 4 yıl önce MEHMET AKAN isimli bir tiyatro oyuncusunun kan ihtiyacı için dolaştığımız sırada hakkımda şikayetçi olan HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ internette MEHMET AKAN aleyhine yazılar yazdığını ben görünce bende bir yayıncı olarak bu yazıların doğru olmadığını belirten karşı bir yazı tiyatro denilen sitemde yayınladım. bugünden itibaren bu şahıs ile aramda ve tiyatro dünyası arasında tartışma ortamı oluştu bu nedenle de benim kendi adıma C.Savcılığına suç duyurusu eşimin yaptığı suç duyurusu HALUK BİLGİNER - KEMAL AYDOĞAN ve OYUN ATÖLYESİ -PR.DOKTOR NURHAN TEKEREK ÖMER FARUK KURHAN - AV. BURHAN GÜN - VE AV. MEHMET BOZKIR'ın çeşitli savcılıklara verdikleri şikayet dilekçeleri ve tazminat davaları mevcuttur. İddia ettiği gibi kendisine yönelik hakaret içeren yazılar yazmadım asıl hakaret içeren yazılar kendisi tarafından yazılmıştır yazılar içindeki küfürbaz ve saldırgan kelimelerini onun uslubunu ifade etmek için belirttim ve TİYATRO isimli internet sitesinde de bilinç kampanyası başlatmış değilim. biz oradaki yayınımızda şu üst başlığı kullandık " TİYATRO İNSANLARI OLARAK YAYINLARIMIZA VE YAYINCILARIMIZA YÖNELİK İFTİRA KARALAMA Ve BASKI ALTINA ALMA GİRİŞİMLERİNİ KANIYORUZ " başlıklı bir kelime kullandık " TİYATRO KÜFÜRBAZINI LANETLİYORUZ " gibi bir kelime kullanmadık. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Hiçbir zaman hakaret içeren yazı yayınlanmamıştır kendisine ait olan hakaret içeren ve tiyatro ve tiyatro oyuncularına yönelik saldırgan tutumunu sınamak amaçlı yazılar yazılmıştır. dedi beyanı okundu imzası alındı.


Ceza Muhakemesi Kanununun 147'nci maddesinde yazılı hususların yerine getirilmesinden sonra tutanak okunup, ifade veren ile hazır bulunanlar tarafından imza altına alındı.

Ramazan Saban 39965.Mustafa Şükrü Demirkanlı.Halil Akgün
Cumhuriyet Savcısı...............................Şüpheli........................................Z.Katibi