21 Kasım 2011 Pazartesi

Bunca orospu çocuğu Burak Caney LİNÇ KAMPANYASI, bunca Mustafa Şükrü Demirkanlı LİNÇ KAMPANYASI, bunca HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI'na rağmen izleniyoruz!

Ben, tiyatro sanatının, bir avuç ruhu kirlenmiş burjuva için değil, geniş halk kitleleri için kullanılması gerektiğini düşündüğümden, sürekli olarak LİNÇ kültürünün beslediği statükocu kişi ve kuruluşlar tarafından sanatsal anlamda imhâ edilmek isteniyorum.

Ben, halk kitlelerinin sanatsal mücadele içerisine katılması için toplumsal savaşım verdiğimden, orospu çocuğu Burak Caney tarafından LİNÇ edilmek istendim.

Ben, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için değil, işçi sınıfının iktidar özleminin taze tutulması için sanatsal mücadele verdiğimden, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı ve 1100 kişilik kişiliksiz kişi tarafından LİNÇ edilmek istendim.

Ben, orospu çocuğu Burak Caney damgalı LİNÇ KAMPANYASI sürecine ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı patentli LİNÇ KAMPANYASI sürecine karşı müthiş derecede bir direnç gösterdiğim için, şimdi de HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI süreciyle susturulmak isteniyorum.

Ben, onlarca, neredeyse yüzlerce kez duruşma salonlarını tavaf ederken, yanı başımda bir tek, evet bir tek bile bir tiyatro sanatçısını asla ve kesinlikle göremedim.

Ben, onlarca davayla susturulmak istenirken, çevremde bir tek, evet bir tek bile bir tiyatro sanatçısını omuz başımda göremediğim, oturup konuştuklarında yada "facebook bataklığı" içerisinde yüzdüklerinde mangalda kül bırakmayan bu zavallı tiyatro esnafının ihanet kokan soluklarını ensemde hissetmediğim için bir gıdım olsun hiç üzüldüm mü? Hayır, asla ve kesinlikle üzülmedim...

Ben, tiyatral savaşımımı, tıpkı siyasal savaşımım gibi, burjuva ve küçük burjuva aydınlar için değil, işçi sınıfının iktidar özlemini sıcak ve diri tutmak için veriyorum.

Ben, yayınlarımı hızla, hem de şimşek hızıyla sürdürürken, beni, binlerce, on binlerce, yüz binlerce kişi izlemiyor.

Ben, uğradığım tüm saldırılara karşın, hemen hemen her gün, benim yüzlerce insan tarafından izlenmem, beni duruşma salonlarında yapay gülücüklerle "destekleyen" aydınlardan çok daha fazla ilgileniyor.

Ben, Türkiye tiyatro serüvenimde, izleyici sayısını en sık ve en hararetli bir biçimde açıklayan tek site olmanın onururu hâlâ sürdürmenin kıvancını yaşıyorum.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz