21 Ağustos 2011 Pazar

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, Lemi Bilgin'in kankası, LİNÇÇİ Osman Wöber'in hempası, LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı yalanlarını teşhir etmeye çalıştı!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, sadece kendisinin değil, halkın ve tüyü bitmemiş yetimin de hesabını sormak için, yalan makinesi ve LİNÇÇİMustafa Şükrü Demirkanlı'yı, 5 Temmuz 2011 tarihinde Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet etmek zorunda kalmıştı! (Fotoğraf: Mesut Alptekin)


***


Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'in kankası, yalan makinesi ve LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı, aşağıdaki yazısında, sadece yalan söylemekle yetinmemiş, üstüne üstlük, aklına estikçe bol miktarda kuyruklu yalanlar da üretmeye başlamış. Yalan makinesi ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın kuyruklu yalan söylemesine karşılık, yukarıda da belirtmiş olduğum gibi, tüm zamansızlığıma karşın, yukarıdaki güncellemeyi yazmak zorunda kaldım. Şimdi de ağır ağır, hafif ateşte, yalan makinesi ve LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın "H. Hilmi Bulunmaz Nereye Koşuyor?" başlıklı yazısını(?!) yanıtlamaya başlıyorum.

Lütfen, TIKLAYINIZ!