8 Temmuz 2011 Cuma

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Ahmet Ertuğrul Timur'a noter onaylı ihtarname gönderip, onu da yargı yoluna dahil etti!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, 4 Temmuz 2011 tarihinde LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya noter onaylı ihtarname gönderip, onu, 5 Temmuz 2011 tarihinde savcılığa şikâyet ettikten sonra, 8 Temmuz 2011 tarihinde LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur'a (nâm-ı diğer 3. Abdülhamid) da noter onaylı ihtarname gönderip, kendisini savcılığa şikâyet etmeye karar verdi! (Fotoğraf: Mesut Alptekin)


***


T.C. İstanbul 8. Noterliği'ne

İHTARNAME

08.07.2011

İhtar eden: Hüseyin Hilmi Bulunmaz
Mollafenari Mh. Vezirhan Cd. Alibaba Türbe Sk. No. 13/8-9 Çemberlitaş-İstanbul

Muhatap: Ahmet Ertuğrul Timur
Terakki Vakfı Ebulula Mardin Cad. 12/A 34335 Levent istanbul

Konu: Çeşitli tarihlerde www.tiyatrom.com, www.tiyatrohaber.net ve www.vimeo.com adresli Internet ortamındaki yayınlarla ilgili olarak, 5651 Sayılı Kanun'un 9. maddesi hükmü uyarınca "İçeriğin Yayından Çıkarılması Hakkı"nın kullanımına ilişkin ihtarımdır.

I - Açıklamalar:

İçinde Hüseyin Hilmi Bulunmaz adı geçen bazı yazıların linkleri;

http://www.tiyatrohaber.net/?mxz=haber&hid=606
http://www.tiyatrom.com/aetimur_yeni_54.htm
http://www.tiyatrom.com/aetimur_yeni_55.htm
http://www.tiyatrom.com/2010_aetimur_19.htm
http://www.tiyatrom.com/index3.htm
http://vimeo.com/3341632?pg=embed&sec=
http://vimeo.com/3680027?pg=embed&sec=

II - Sonuç ve istem:

Yukarıdaki yayınlarla, hakkımda gerçekliği olmayan çok sayıda haber yapılmış, şeref ve haysiyetim alenen aşağılanmış, kişilik haklarım ihlâl edilmiştir.

Bu kapsamda, her tür maddi ve manevi tazminata dair talep ve dava haklarım saklı kalmak kaydıyla, 5651 Sayılı Kanun'un 9. Maddesi hükmü uyarınca, yukarıda linklerini verdiğim, www.tiyatrom.com, www.tiyatrohaber.net, www.vimeo.com adresli Internet ortamında benimle ilgili olarak yayınlanan ihtarnamede belirttiğim içeriğin yayından çıkarılmasına, aksi hâlde yasadan doğan haklarımı kullanacağımı ihtaren bildiririm.

Keşide eden
Hüseyin Hilmi Bulunmaz
İmza

Sayın noter, işbu üç örnek ihtarnamenin bir örneğinin muhataba posta yoluyla tebliğini, bir örneğinin dairenizde saklanmasını ve tebliğ şerhini havi bir örneğinin tarafıma iadesini rica ederim.

Hüseyin Hilmi Bulunmaz
İmza


***


Ayrıca bakınız:

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya noter onaylı ihtarname göndererek, yeni bir dönem başlattı!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, hiç içinden gelmemesine karşın, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'yı, Basın Savcısı'na şikâyet etmek zorunda kaldı!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, LİNÇÇİLERE ağır ağır "noter onaylı ihtarname" göndermeye, yavaş yavaş "savcılığa suç duyurusu"nda bulunmaya başladı!