11 Temmuz 2011 Pazartesi

Bulunmaz Kültür Merkezi, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yönetiminde eleştiri, makale, oyun, öykü, roman, şiir yazarlığı çalışmalarını sürdürüyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, her pazar günü olduğu gibi, dün (10 Temmuz 2011) de, doğum günü olmasına karşın, Bulunmaz Kültür Merkezi'ndeki yazarlık çalışmasını sürdürdü. Fotoğraftakiler: Gözde Kahraman, Hilmi Bulunmaz, Kâzım Şimşek, Menekşe, Soner Barbaros... (Fotoğraf: Oğuzcan Önver)


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kurduğu bütün kuruluş ve kurumları, halktan aldığı esin, emekçilerden edindiği mücadele azmi ve Marksist estetikten damıttığı dünya görüşüyle yönetiyor.

Halktan aldığı kültürel donanımı, Marksist estetik prizmadan geçirip, yeniden halka vererek, toplumsal görevini yerine getiren Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yaptığı işleri, burjuva medyada duyurmak yerine, kendi emeğinin başat olduğu yayınlarda duyuruyor.

Çünkü...

Biliyor ki, Marksist estetikten beslenen kültürel etkinlikler, burjuva medyada, ya yer bulamaz yada yer bulsa bile, çarpıtılarak tanıtılır. Bu anlamda, hemen hemen hiçbir zaman burjuva medyaya güvenmeyen Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, kurduğu kuruluş ve kurumların etkinliklerini, doğal olarak, "kendi olanakları" ile halka duyuruyor...

***

Her cumartesi günü 17.00 - 20.00 arası ücretsiz oyunculuk çalışmaları yaptıran Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, her pazar günü 17.00 - 20.00 arası ücretsiz yazarlık çalışmaları yaptırıyor. Hemen herkesin katılımına açık olan bu çalışmalar, yoğun bir ilgiyle sürüyor!