11 Temmuz 2011 Pazartesi

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı, LİNÇ KAMPANYASI düzenleyip susturamayınca, ondan 25.000 TL isteyen Ömer Kurhan, bir yıldır sitesini yenileyemedi!

Tam bir yıldır www.fkurhan.blogspot.com adlı sitesine bir harf bile yazabilecek gücü kendisinde bulamayan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, gölgesine sığındığı Boğaziçi Üniversitesi veletlerinin yayını LİNÇÇİ Mimesis'te saçma sapan yazılar kaleme alıyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için, Internet ortamını, neredeyse bir infâz alanı gibi kullanan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın sert mücadelesi sonucu, dengesini yitirerek, yapacak hiçbir şey bulamayınca, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı, ilk önce savcılığa şikâyet etmiş ve savcının şikâyetnameyi doğru dürüst okumadan Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı, hızla, hem de şimşek hızıyla yargıcın karşısına dikmesinden cesaret alıp, avukatı Uğur Demirci'nin hukuk bilgisine güvenerek, Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan âdeta fidye ister gibi, haraç ister gibi, tam tamına 25.000,00 TL istemiştir!!

İşte bu ameliyatlarla uğraşan LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, zâten Türkçe yoksunu ve İngilizce cahili olduğu için, bildiği tek dil olan Mimesisçe ile yazılar yazmaya başlamıştır. Tabii ki, bu dili bilen kişiler, sadece ve sadece Mimesis okurları olduğu için, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan, kendi mübarek elleriyle kurduğu kendi sitesinden, tam tamına bir yıldır yazı yazamaz hâle geldi.

Ömer Faruk Kurhan'ın, sanki bir mezarlık sessizliğindeki sitesini okumak için, lütfen, TIKLAYINIZ!