18 Haziran 2011 Cumartesi

Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nin yıkılması için ilk kazmayı vuran Kazmacıbaşı (nam-ı diğer Orhan Alkaya) bakalım MEPHISTO'da hangi yıkımın imzasını atacak?

Güncelleme 20 Haziran 2011: Kazmacıbaşı'nın imza seansı, 18 Haziran 2011 günü değil, 25 Haziran 2011 günüdür. Aşağıdaki metinde yaptığımız yanlışlık nedeniyle, okurlarımızdan ve Kazmacıbaşı'ndan özür dileriz!


***


Bugün (18 Haziran 2011) saat 17.00'de MEPHISTO Kitabevi'nde kitaplarını imzalayacak olan Kazmacıbaşı (nam-ı diğer Orhan Alkaya), imza seansını, Bulunmaz Tiyatro'nun çok uzun yıllardır cumartesi günleri yürüttüğü ve tam saat 17.00'de başlayan çalışmalarına denk getirdiği(?) için çok şanslı. Eğer, Kazmacıbaşı'nın imza seansı, bir başka zamana denk gelmiş olsaydı, MEPHISTO'nun önünde, Bulunmaz Tiyatro'nun yayın organı Sosyalist OYUN Dergisi dağıtılacaktı. Ancak, rastlantıya(?) bakınız ki, Bulunmaz Tiyatro'nun tüm emekçilerinin işlik çalışması sürdürdüğü bir saate denk gelen(?) imza seansı, Kazmacıbaşı'nın rahatsız edilmesini önlemiş oldu!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz