10 Şubat 2011 Perşembe

OYÇED'li Burhan Gün'le OYÇED'li LİNÇÇİ Prof. Dr. Nurhan Tekerek'in gelemediği duruşmada sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın mahkemeye verdiği dilekçe!

................................................T.C.
...........................................İSTANBUL
.........................9. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ’ne


DOSYA NO: 2010/337

Aşağıda listelediğim, tarafıma açılan davaların iddia, talep ve sonuç istemleri bu dava ile aynıdır. Söz konusu davaların davacıları, sanal ortamda tarafıma karşı birlikte hareket etmektedir. Ayrıca, birbirleriyle aynı zamanlarda tarafıma dava açmışlardır; bu yüzden, bu girişimlerini anlaşmalı olarak, örgütlü biçimde sürdürdüklerini düşünüyorum.

Benzer talep, sonuç ve istemdeki çok sayıdaki bu davalar, tarafımı fazlasıyla yoğunluğa sürüklemektedir. Söz konusu davaların hayatımda oluşturduğu yoğunluk nedeniyle, özel ve iş hayatım bloke olmuştur. Aile üyelerimle geçirdiğim zaman çok azalmış, iletişimim kopma noktasına gelmiştir. Ruhsal ve bedensel sağlığım tehdit altındadır.

Ayrıca mahkemelerin iş yükü de göz önünde bulundurulduğunda, talep, sonuç ve istemleri aynı, benim de her seferinde aynı savunma ve kanıtları sunduğum davaların birleştirilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum.

Bu davanın, aşağıda madde madde sıraladığım diğer davalarla ilişkilendirilmeden sonuçlandırılmasının doğru olmayacağı kanısındayım.

Davanın aşağıdaki diğer davalarla birleştirilmesini talep ediyorum.

1 – 3. Sulh Ceza Mahkemesi / Dosya No: 2010/8
2 - 4. Asliye Hukuk Mahkemesi / Dosya No: 2010/278
3 – Bugün, yine sizin mahkemenizdeki diğer dava (Müşteki Burhan Gün yada Nurhan Tekerek)
4 – 1. Sulh Ceza Mahkemesi / Dosya No: 2010/8385
5 – 1. Sulh Ceza Mahkemesi / Dosya No: 2010/8583
6 – 1. Sulh Ceza Mahkemesi / Dosya No: 2010/8930
7 – Kadıköy 2. Sulh Ceza Mahkemesi / Dosya No: 2010/1908 D. İş.

Gereğinin yapılmasını, saygılarımla arz ederim. 10 Şubat 2011

Hüseyin Hilmi Bulunmaz


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi