25 Ocak 2011 Salı

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı mahkemeye veren LİNÇÇİ Oyun Atölyesi, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan ve LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nin patronu Haluk Bilginer sunar

Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinden alarak, olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları kırmızı renkle biz belirginleştirdik!


***


7 (Şekspir Müzikali), LİNÇÇİ Oyun Atölyesi'nde Devam Ediyor


"7" (Şekspir Müzikali)Söz, W. Shakespeare; Müzik, Tolga Çebi; Oynayan, Haluk Bilginer

Doğarız ve ölürüz: bu ikisi arasında da bir şeyler yaşarız. “7” müzikali bu “bir şeyler” üzerinedir. Ergenlikle, yaşlılık arasında insanın geçtiği birtakım “durakların”, “7 perdelik ömrümüzün” müzikalidir “7”.

Shakespeare’in tüm eserlerinden ayrıntılı bir tasnifle oluşturulan müzikal metin tamamen Shakespeare’e; Baştan sona tümüyle müzikle anlatılan, orkestranın hiç susmadığı müzikalin besteleri Tolga Çebi’ye ait. Haluk Bilginer’in başrolünü üstlendiği müzikali, LİNÇÇİ Kemal Aydoğan yönetiyor.

7 müzisyenden oluşan orkestranın yanı sıra Haluk Bilginer’e 4 kişilik soytarı korosu Evrim Alasya, Selen Öztürk, Zeynep Alkaya, Tuğçe Karaoğlan eşlik ediyorlar.

27 Ocak Perş. 20.30(ind) (yer kalmamıştır)
28 Ocak Cuma 20.30 (yer kalmamıştır)
29 Ocak C.tesi 20.30
30 Ocak Pazar 18.00

www.oyunatolyesi.com
Gişe Tel: 0216 345 39 39

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Ayrıca bakınız:

"Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..." diyen Nihat Haluk Bilginer'e "yavşak" dediği için tutuklanmak istenen Hilmi Bulunmaz'a bugün gelen tebliğ!

"Oyuncuların çoğu yavşaktır genellikle..."


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi