9 Ocak 2011 Pazar

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Demirkanlı, LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından LİNÇÇİ Ertuğrul Timur'a teşekkür etmişti!!!

Oyun'un notu: Aşağıdaki yazıda adı geçen LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın, anasının ak sütü gibi hak etmiş bulunduğu LİNÇÇİ sıfatını, kendi ve kendisinin yönettiği(?!) LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin adlarının hemen önüne iliştirip, LİNÇÇİ yayıncı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın ve LİNÇÇİ yayın Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin adlarının üzerini, kırmızı renkle biz belirgin hâle getirdik!


***


LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr den DUYURU


LİNÇÇİ www.tiyatrodergisi.com.tr okurların farkında olduğu gibi uzunca bir süredir hosting sorunu yaşamakta. Sorunu, hosting firması da çözememekte. Her gün, ikazımızla ayarları düzeltmekte ama en geç 24 saat içinde yine sorun tekrarlanmakta. Bu sorunun kesin olarak çözüleceğine ilişkin umudumuzu yitirdik, bu nedenle yayına yaklaşık 2 ay ara veriyoruz, sonrasında hosting firması ve site bileşenleri değişerek farklı adreslerden yayına devam edeceğiz.

LİNÇÇİ Tiyatro… Tiyatro… Dergisi'nin, sadece abonelerinin okuyabileceği LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr dergi sayfalarının birebir görüntülendiği ve sayfa sayfa çevirerek okunabildiği, gerektiğinde arşiv yazılarının da kopyalanabileceği daha işlevsel ve estetik bir biçimde yayınına devam edecek. Günlük haber portalı ise yayınına LİNÇÇİ tiyatrodergisi.net adresinden devam edecek, daha işlevsel olarak. LİNÇÇİ Tiyatro Ödülleri ise tiyatrodergisi.org adresinden daha estetik ve kullanışlı bir biçimde yayında olacak. Yayına başlama tarihimizi yine LİNÇÇİ tiyatrom.com'dan duyuracağız.

Bu aksaklıktan ötürü okurlardan özür dileriz, ancak gerektiği noktada, var ise özel haberlerimizi LİNÇÇİ tiyatrom.com'un aracılığı ile sizlere iletmeye devam edeceğiz.

Bu aktardığım nedenlerle gecikmiş olan LİNÇÇİ tiyatrom.com'un başlattığı kampanyaya ilişkin görüşlerimi de yine burada sizlere aktarıyorum.

LİNÇÇİ Tiyatrom.com'a, yani LİNÇÇİ Ertuğrul Timur'a destekleri için teşekkür ederim.

LİNÇÇİ Mustafa Demirkanlı

Geçerli mail adreslerimiz devam etmektedir.
LİNÇÇİ mdemirkanli@tiyatrodergisi.com.tr , LİNÇÇİ editor@tiyatrodergisi.com.tr

(Kaynak: tiyatrom.com)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi