3 Aralık 2010 Cuma

Tam yirmi yıldır Türkiye tiyatrosunun şah damarındaki kanı emmek için çaba harcayan Kırım Kongo Kenesi kılıklı dergi Tiyatro... Tiyatro... zor durumda

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girmiş Türkiye Cumhuriyeti'nin on birinci Cumhurbaşkanı Kayseri doğumlu Abdullah Gül, AKP'den TBMM'ye girmiş Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı İstanbul doğumlu Recep Tayyip Erdoğan, AKP'den TBMM'ye girmiş Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ordu doğumlu Ertuğrul Günay, AKP oylarıyla seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Artvin doğumlu Kadir Topbaş'ın düşünceleriyle hareket edenler, yoksul ve yoksun ülke Türkiye'yi asla ve asla yönetemiyorlar!

Bunu nereden mi anlıyorum?

Şuradan anlıyorum:

Hiçbir zaman için tam zamanında yayınlanmayan iftiracı LİNÇÇİ ve ricacı Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ne sürekli olarak avuç dolusu reklâm parası (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) veren "Lemi Bilgin'in Devlet Tiyatroları" Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı AKP'li Ertuğrul Günay'a ve "Ayşenil Şamlıoğlu'nun Şehir Tiyatroları" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Kadir Topbaş'a bağlı olarak çalışan iki resmî kurum. Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen ve beslendikleri kaynağın (benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin) talepleri doğrultusunda değil, iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin talepleri doğrultusunda hareket eden bu resmî kurumlar, bağlı bulundukları siyasal erki de temsil etmiş bulunuyorlar.

Uzun, çok uzun yıllardır Türkiye'yi yöneten(?!) AKP zihniyetinin, bana, halkıma, tüyü bitmemiş yetime hiçbir yararı olamayacağını, bu zihniyetin iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı kişi, kuruluş ve kurumlara yararı olacağını görebilmek için, bu "al takke ver külah", "al avuç dolusu reklâm parası (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) ver uyku tulumu" işleyişinin farkında olmanız gerekir!

Peki, bu işleyişi "dört başı mamur" bir biçimde dile getiren sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı, bu iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı kişi, kuruluş ve kurumlar ne yapıyorlar?

Bu iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı kişi, kuruluş ve kurumlar, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ı, bu işleyişin ipliğini pazara çıkardığı için, teker teker mahkemeye veriyorlar!!! (HB)


***


Ayrıca bakınız:

Bir iftira belgesi olduğu net bir biçimde kanıtlanmış LİNÇ KAMPANYASI için 1100 imza toplayan Tiyatro... Tiyatro... Dergisi, zamanında yayınlanamıyor!