6 Ağustos 2010 Cuma

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Dt. Ünal Baysan'dan yerine getirilmesi çok basit bir isteğimiz var: "Tamer Levent Sahnesi"ne "LİNÇÇİ" sıfatını ekleyiniz!

Çorlu Belediye Başkanı Sayın Dt. Ünal Baysan,

Sanırım, işlerinizin yoğunluğundan olsa gerek, tiyatro dünyasındaki dönen dolapların farkında değilsiniz.

Oysa, birazcık meraklı bir insan olsaydınız, ne yapar eder, küçücük bir zaman bularak, ilçenizdeki tiyatro salonuna adını verdiğiniz Sayın LİNÇÇİ Tamer Levent'in yeni sıfatının hemen farkına varıp, Belediye Encümeni'ni olağanüstü toplantıya çağırarak, şimdiye dek "Tamer Levent Sahnesi" olarak anılan salonun adını, ivedilikle "LİNÇÇİ Tamer Levent Sahnesi" adıyla yeniden yapılandırırdınız!

Neyse...

Henüz hiçbir şey yitirmiş sayılmazsınız...

Ben, sizi uyarmış olayım:

Siz, hem bir (Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu) Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve hem de bir diş hekimi olarak bilirsiniz ki, LİNÇÇİ sıfatını tabelaya eklemek, çürük bir dişi çekmekten bile daha kolay ve basittir. İlçenizde bulunan ve "Tamer Levent Sahnesi" olarak anılan o minicik salonunuza, bundan böyle "LİNÇÇİ Tamer Levent Sahnesi" olarak sesleniniz. LİNÇÇİ sıfatı, hem dişçi koltuğuna oturmuş zengin bir CHP'li seçmenin ağzına yakışan "aaa" sesinin prozodisini anıştırıyor, hem tam bir bas bariton sesle söylenilmiş duygusu veriyor ve hem de koro hâlinde söylenmeye elverişli bir ses rengi taşıyor:

"LİNÇÇİ Tamer Levent Sahnesi"

(HB)