18 Ağustos 2010 Çarşamba

Bizde hiçbir iz bırakmayan Alpay İzbırak'ın ölüm haberini "LİNÇÇİ Timur'dan olma, LİNÇÇİ tiyatrom.com'dan doğma" www.tiyatrohaber.net'ten aktarıyoruz!

ALPAY İZBIRAK'I KAYBETTİK...


Devlet Tiyatroları sanatçısı Ahmet Alpay İzbırak 65 yaşında yaşama veda etti

Devlet Tiyatrolarından yapılan yazılı açıklamaya göre, sanatçı kimliğiyle tiyatronun kuruluş amaç ve ilkelerini birleştiren, bu kimlikle 50'den fazla oyunda görev alan Ahmet Alpay İzbırak , 17 Ağustos'ta İstanbul'da yaşamını yitirdi.

Son olarak İstanbul Devlet Tiyatrosunun 2007-2008 sezonunda sahnelediği ''Savaş İkinci Perdede Çıkacak'' adlı oyunda görev alan İzbırak için 19 Ağustos Perşembe günü Üsküdar Tekel Sahnesi'nde saat 11.30'da tören düzenlenecek.

İzbırak'ın cenazesi, daha sonra Abdurrahman Ağa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yenidoğan Mezarlığı'na defnedilecek.

ALPAY İZBIRAK İNTERNET BLOĞUNDA EN SON HADİ ÇAMAN'IN KAYBI ÜZERİNE YAZMIŞ...

www.alpayizbirak.blogspot.com

(Kaynak: tiyatrohaber.net)


***


Ayrıca bakınız:

(Ucube tiyatrocuların, elini-kolunu nereye koyacağını bilememesi gibi) LİNÇÇİ Ahmet Ertuğrul Timur, sitesinin adını ve rengini ikide bir değiştiriyor!

LİNÇÇİ ve SANSÜRCÜ Ahmet Ertuğrul Timur'dan (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) olma, LİNÇÇİ ve SANSÜRCÜ www.tiyatrom.com'dan doğma. "Tiyatro Haber" yayında!