2 Temmuz 2010 Cuma

AKP'de istifalar başladı; darısı OYÇED'in başına!

Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, www.milliyet.com.tr sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık.


***


AK Parti'de sürpriz istifa


AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu partisinden istifa etti.

Başesgioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye'nin temel meselelerine ilişkin zamanla ortaya çıkan esaslı görüş ayrılıkları, Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde birlikte siyaset yapma imkanını ortadan kaldırmıştır" dedi.

Başesgioğlu, açıklamasında şunları kaydetti: "Bu görüşlerim yazılı ve şifahi olarak Sayın Başbakan ile de paylaşılmış ve partiden ayrılma isteğim kendilerine ifade edilmişti.

Bugün, daha önce alınan, ancak çeşitli nedenlerle ertelediğim ayrılma kararını resmileştirmek ve kamuoyuyla paylaşmak zamanı gelmiştir.

Milletimize hizmet etme imkanı tanıdıkları için Sayın Cumhurbaşkanı’na, Sayın Başbakan’a, Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerine teşekkür ediyorum."

(...)


(Kaynak: Milliyet)


***


www.milliyet.com.tr sitesinden alarak yukarıda olduğu gibi yayınladığımız haberden esinlenerek, biz de bir "uydurma" haber ürettik:


LİNÇÇİ OYÇED'de sürpriz istifa


LİNÇÇİ OYÇED İzmir Temsilcisi Prof. Dr. Murat Tuncay derneğinden istifa etti.

Tuncay, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye tiyatrosunun temel meselelerine ilişkin zamanla ortaya çıkan esaslı görüş ayrılıkları, LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği içerisinde birlikte dernekçilik yapma imkanını ortadan kaldırmıştır" dedi.

Tuncay, açıklamasında şunları kaydetti: "Bu görüşlerim yazılı ve şifahi olarak LİNÇÇİ OYÇED Başkanı Sayın LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Erkek ile paylaşmış ve dernekten ayrılma isteğim kendilerine ifade edilmişti.

Bugün, daha önce alınan, ancak çeşitli nedenlerle ertelediğim ayrılma kararını resmileştirmek ve kamuoyuyla paylaşmak zamanı gelmiştir.

Tiyatromuza hizmet etme imkanı tanıdıkları için Sayın LİNÇÇİ Prof. Dr. Hasan Erkek'e, Sayın LİNÇÇİ Tamer Levent'e, LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği yöneticilerine teşekkür ediyorum."



***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği (OYÇED), alnındaki kalıcı LİNÇÇİ lekesini gizlemek için "makyaj tadında" etkinlik yapıyor!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi