7 Haziran 2010 Pazartesi

LİNÇÇİ tiyatrom.com, "Tiyatroma Dokunma" sitesinin hacklenmesini "SANAL FAŞİST SALDIRI" olarak niteleyip, "bu sanal faşist saldırıyı kınıyoruz" diyor!

TİYATROMA DOKUNMA SİTESİNE
.SANAL FAŞİST SALDIRI

Tiyatroma dokunma başlığı ve adresiyle bir süredir etkin ve katılımlı bir kampanya yürüten siteye faşist olduğu izlenimi yaratan görüşte hackerlarca saldırı yapıldı. hacklenen site www.sabotaj.in adlı bir siteye yönlenmekte. Hackerların yönlendirme yaptığı bu sitede Kurtlar vadisi dizi karakterlerini avatar seçmiş Alperen Ocaklarının propagandasını yapan üyeler hackledikleri siteleri duyurmakla kalmıyor yeni başlayacaklara hackerlık kursları da veren yazılar yayımlıyor. Bu sitede özellikle Türk sitesi hacklenmeyeceği Türk düşmanı saydıkları sitelere yönelik çalışacakları vurgusu yapılsa da bir tiyatro kampanyasına ait sitenin de bu site üyelerince hacklenmesi dikkat çekicidir. (Örnek için tıklayınız) Tiyatroma Dokunma kampanyasına yapılan bu sanal faşist saldırıyı kınıyoruz.

(Kaynak: www.tiyatrom.com)


***

Ayrıca bakınız:

C. Büktel'le H. Bulunmaz'ı LİNÇ etmek isteyenlerin kurduğu "Tiyatroma Dokunma" sitesini hackleyenleri esefle, hiddetle, nefretle ve şiddetle KINIYORUZ


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi