4 Haziran 2010 Cuma

C. Büktel'le H. Bulunmaz'ı LİNÇ etmek isteyenlerin kurduğu "Tiyatroma Dokunma" sitesini hackleyenleri esefle, hiddetle, nefretle ve şiddetle KINIYORUZ

Demokrasi Özürlü Hackerların Bıraktığı Mesaj


***


Oyun'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın kişisel sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları kırmızı renkle biz belirginleştirdik!


***
Tiyatroma Dokunma! Sitesi Hacklendi


LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan
3 Haziran 2010


LİNÇÇİ Türkiye Tiyatrolar Birliği'nin girişimiyle tiyatroya dönük baskıları, bu baskılar karşısında yapılan haber ve yorumları düzenli olarak kaydeden, çeşitli toplantılar ve bir imza kampanyasıyla geniş bir kamuoyu oluşturmayı hedefleyen Tiyatroma Dokunma! hareketinin sitesi hacklendi. Hacker'ların bıraktığı mesaj, doğrudan kampanyayı hedef aldıklarını bildiren bir içeriğe sahip görünmüyor. "Şimdi Daha Güçlüyüz! Yetmiş Milyon Tek Yumruk Olduk Bu Bilek Bükülemez!" sloganına yer veren hackerlar, tiyatro üzerindeki baskılara karşı mücadele eden ya da bu mücadeleyi destekleyen insanların buluştukları tek siteyi sabote etmeyi meşrulaştırmak, kendilerini ifade etme olanaklarını elllerinden almak gibi faşizan bir eylem gerçekleştirmiş durumdalar.

(Kaynak: fkurhan.blogspot.com)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ KAMPANYATÖRLER KARARGÂHI TÜRKİYE TİYATROLAR BİRLİĞİ(!), LİNÇÇİLİĞİNİ UNUTTURABİLMEK UMUDUYLA HEDEF SAPTIRIYOR: TİYATROLARINA DOKUNULMAYACAKMIŞ!


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi