12 Mayıs 2010 Çarşamba

Oyun'un notu: LİNÇÇİ Tiyatro Eleştirmenleri Birliği'nin bize gönderdiği aşağıdaki yazıyı olduğu gibi yayınladık.Ancak, yazıda bulunan LİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı kırmızı renkle biz belirginleştirdik. Ayrıca, haberdeki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!


***


LİNÇÇİ "TEB OYUN"un 5. BAHAR SAYISI (5. SAYISI / 5. sayıdan önce yayınlanmış LİNÇÇİ "TEB OYUN"un 4 sayısının hepsi birer "BAHAR SAYISI" olamayacağına göre, "BAHAR" sözcüğü, burada gereksiz ve anlamsız bir biçimde kullanılmış) ÇIKIYOR...


ABONE OLDUNUZ MU? (Soru işareti -?-, burada gereksiz ve anlamsız bir biçimde kullanılmış. Bu gereksiz ve anlamsız kullanım, söylemek istenileni güçlü hâle getirmiyor; aksine güçsüz ve anlamsız hâle getiriyor. Daha, küçücük bir reklam metni bile yazabilecek durumda olmayanların, bir tiyatro dergisi yayınlayamayacağı izlenimi doğuyor!)
YADA

ABONELİĞİNİZİ TAZELEDİNİZ Mİ?


LİNÇÇİ TİYATRO ELEŞTİRMENLERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ’NİN İŞ BANKASI PARMAKKAPI ŞUBESİ NEZDİNDEKİ IBAN: TR 40 0006 4000 0011 0420 5800 37 HESABINA 30.- TL YATIRIN.
YATIRDIKTAN SONRA ADRESİNİZİ, TELEFON NUMARANIZI, E-POSTA ADRESİNİZİ VE ABONELİĞİNİZİN HANGİ SAYIDAN BAŞLAMASINI İSTEDİĞİNİZİ
0212 244 24 02
TELEFONA
YA DA
tiyatroelestirmenleribirligi@gmail.com
ADRESİNE BİLDİRİN
LİNÇÇİ TEB OYUN’U ELİNİZDE BİLİN...


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi