15 Nisan 2010 Perşembe

2 YIL ÖNCE, BADEMLER KÖY HALKI ADINA VE ERKAN YÜCEL ADINI KULLANARAK, BURAK CANEY ADLI İNTERNET SAPIĞINA ÖDÜL VEREN TTB'Lİ ALÇAKLARIN KİMLER OLDUĞU BUGÜN HÂLÂ BİLİNMİYOR.

"Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır"

Bir örgüt, eğer eylemlerini sahiplenen varsa, vardır.

İki yıldır soruyoruz:

"Tıpkı Burak Caney'in son zamanlarda 'tiyatrooyun.org' imzasını kullandığı gibi, siz de, TTB imzasının ardına saklanmışsınız. Büktel ve Bulunmaz'a karşı iftira kampanyalarıyla dolu hela gibi çift "oo"lu siteye (Burak Caney'in sitesine) masum köylüler eliyle Erkan Yücel ödülü verdirmek alçaklığı, kimin ya da kimlerin fikridir, net olarak, isim isim bilmek istiyor ve okurlar adına soruyoruz: Kimsiniz siz?"

(Kaynak: TTB)

İki yıl önce sorduğumuz yukarıdaki soruya karşı iki yıldır Türkiye Tiyatrolar Birliği'ne mensup bir tek kişi çıkıp da,

"Evet, Coşkun Büktel'in fotoğrafını penis üstüne yapıştırmak gibi yaratıcı zekâ ürünü pek çok fotomontaj yayınlamış (bkz.) o cesur siteye Bademler köylüleri adına Erkan Yücel ödülü vermek fikri benimdi ve şu, şu, şu dahil olmak üzere, TTB olarak hepimizin gurur duyduğu bu ödülü Burak Caney'e vermesi için şu kişiye bizzat şu kişi kendi eliyle teslim etti! Var mı ötesi?"

diyemiyor. Bunu diyebilecek bir tek "adam" çıkamadığına göre, herkes saklanmayı tercih ettiğine göre, TTB, "kriminal" bir yapıdır ve TTB'de bir tek gerçek "adam" yoktur. TTB, tıpkı Burak Caney gibi, internet sapığı bir psikopatın uydurduğu sanal bir kavramdır. Burak Caney ne kadar "var" ise, TTB o kadar "var"dır. Kimsenin alnı açık olarak sahiplenmeye yanaşmadığı, "bulaşmaktan" kaçındığı bir hastalıktır.

TTB, ancak hasta ruhlular tarafından ve tabii (yukarıda verdiğimiz örnek ifadede olduğu gibi açık açık değil) örtülü ifadelerle ve dolaylı olarak ve Burak Caney'e verilen ödül kesinlikle görmezden gelinerek, bir suç (crime) olduğu bilinciyle örtbas edilerek, sahtekarca (kriminal biçimde) sahiplenilebilir.

TTB'nin varlığını ise, tiyatro çevremizde olan bitenlerle ilgilenmiş hiçbir makul (sağlıklı) zekâ, "tanımaz". TTB ancak, tiyatro dünyasından ve sanatından habersiz ve tiyatro konusunda "sık yanılan" kaymakamlar tarafından "tanınabilir".

TTB'nin Burak Caney sapığına verdiği ödülü sahiplenen ya da o ödül için özür dileyen bir tek "adam" yoksa, TTB, "sevenleri toprak olmuş öksüz çocuk" gibidir. Ve akla, mantığa, sergilediğimiz somut gerekliliğe aldırmaksızın, (verdiği ödülü bile saklanarak vermek zorunda olan bu kriminal yapıya) TTB'ye, hâlâ "var" diyebilecek üç-beş psikopatın varlığına rağmen; TTB, "yoktur". Aslında hiç olmamıştır.

Ama solculuk dahil pek çok değeri yozlaştırıp talan ettikleri gibi, "Türkiye Tiyatrolar Birliği" kavramını da sahtekarca yozlaştırıp talan etmekte olan iftiracı bir linç örgütü vardır ve onlarla mücadele etmek her namuslu tiyatrocunun (tiyatro yapmaktan bile öncelikli) görevidir.

CB / 15 Nisan 2010

Lütfen tıklayınız:

TTB = Burak Caney

(Kaynak: www.coskunbukte.com)