11 Mart 2010 Perşembe

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), LİNÇ ORDUSUNDAKİ bazı arkadaşlarıyla, iktidara kafa tutuyor(!)

Güncelleme 10 Mart 2010 saat 22.40: Aşağıda linkini verdiğimiz liste, her nedense, birden bire buhar olmuştur. "Yetkililer", listeyi yeniden yayınlarlarsa, aşağıda kaynağından verdiğimiz LİNÇÇİ imzaları tekrar görebilirsiniz!

"Yetkililer"in bizi asla tatmin etmeyen gerekçesi ise şöyle:

"Katılımcı sayısı çok hızlı arttığı için şu aşamada liste tasnif edip yayınlamakta güçlük çekiyoruz... Henüz 24 saat olmadan katılımcı sayısı 800'ü aşmıştır ve her dakika artış sürmektedir"


***


LİNÇÇİ yayıncı Ahmet Ertuğrul Timur'un (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) LİNÇ KAMPANYASINA da katılmış bulunan bazı arkadaşları, şimdi de demokrasi havarisi kesildiler:

LİNÇÇİ Atsız Karaduman
LİNÇÇİ Kemal Kocatürk
LİNÇÇİ Sabiha Topallar
LİNÇÇİ Mahmut Hazım Kısakürek
LİNÇÇİ Ümran İnceoğlu
LİNÇÇİ Azade Küçükaycan
LİNÇÇİ Sultan Örenkaya
LİNÇÇİ Evren Babayiğit
LİNÇÇİ Ahmet Kurt
LİNÇÇİ Aslı Burcu Ok
LİNÇÇİ Ozan Ergin
LİNÇÇİ Pınar Demiral
LİNÇÇİ Çiğdem Yumurtacı
LİNÇÇİ Mustafa Çınar
LİNÇÇİ Tuncer Cücenoğlu
LİNÇÇİ Ahmet Akdeniz
LİNÇÇİ İsmail Can Törtop
LİNÇÇİ Ümit Kireççi

(Kaynak: tiyatrom.com)


***

Coşkun Büktel'le Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek için LİNÇ KAMPANYASI başlatan Ahmet Ertuğrul Timur'un "demokrasicilik oyunu"

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi