23 Şubat 2010 Salı

LİNÇÇİ Mitos-Boyut kitaplarını okumuyoruz!

LİNÇÇİ MİTOS BOYUT
tarafından yayınlanan hiçbir kitabı asla

SATIN ALMA!

SAKIN ALMA!

İşçiler, emekçiler, devrimciler, çevreciler, hümanistler, komünistler, sosyalistler, sosyal demokratlar, öğretmenler, öğrenciler, memurlar, ev kadınları, sanatçılar, yazarlar, aydınlar, Türkler, Kürtler, Lazlar, Çingeneler, okuma - yazma bilen herkes; Mitos - Boyut'a verdiğiniz her kuruş, gerçekçi yazar Coşkun Büktel ile sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a uygulanan LİNÇ KAMPANYASIna bir hayat öpücüğüdür!

Not: Bu BOYKOT, OYUN sitesi tarafından düzenlenmiştir. Bu BOYKOT, Mitos - Boyut özür dileyip, LİNÇ KAMPANYASIndan imzasını çekinceye dek inatla ve ısrarla sürdürülecektir!


Bakınız:

1 - Büktel ile Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek için Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASIna destek veren MİTOS BOYUT kitaplarını okumuyoruz!

2 - Büktel ile Bulunmaz'ın düşünce özgürlüğünü imha etmek için başlatılan LİNÇ KAMPANYASIna imza veren MİTOS BOYUT'un "Düzmece Müzikali"ni asla okumuyoruz

3 - LİNÇÇİ MİTOS BOYUT BOYKOT'una Büktel katkısı!

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi