1 Aralık 2009 Salı

Hilmi Bulunmaz, SOSYALİST SANAT sitesinin profil yazısını yazdı!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz, SOSYALİST SANAT sitesini, sosyalist kültürün oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla yayınlıyor. www.tiyatroyun.blogspot.com, www.bulunmaztiyatro.blogspot.com, www.hilmibulunmaz.blogspot.com ve daha birçok siteye sahip olan yazar, şair, ressam, tiyatro sanatçısı Hilmi Bulunmaz, aynı zamanda Bulunmaz Tiyatro'nun da sahibi.

Kültür Bakanlığı çanağı yalamayıp, Efes Pilsen tezgâhtarlığı yapmayarak, Lions ödülleri almak için hiçbir çaba harcamayan Hilmi Bulunmaz, özellikle tiyatro alanındaki çürümüşlüğe sürekli olarak müdahalede bulunuyor. Hilmi Bulunmaz, sosyalist kültürün oluşmasına sunduğu katkı nedeniyle, tiyatro alanındaki gericilerin hışmını üzerine çekmekten asla yılmayıp, arkadaşı Coşkun Büktel'le birlikte
LİNÇ KAMPANYASIna maruz kalınca da, aynı sosyalist kararlılıkla müdahalede bulunup mücadele etmeyi sürdürüyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Lemi Bilgin'in reklam vererek beslediği, LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın sahibi olduğu, Türkiye tiyatrosunu kirletmekten başka hiçbir amacı bulunmayan "Resmi Dergi" Tiyatro... Tiyatro...'nun Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın himayesinde başlatılan LİNÇ KAMPANYASI karşıtı yazılar yazıp, videolar çekerek sosyalist bilinç ve bilimsel duyarlılık oluşturan Hilmi Bulunmaz, sosyalizmin sadece konuşarak değil, daha çok polemik yaparak oluşacağına inanan yüreği ve granitleşmiş beyniyle savaşımını ısrarla ve inatla sürdürüyor! (HB)

(Kaynak: www.sosyalistsanat.blogspot.com)

***

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi