24 Aralık 2009 Perşembe

A'dan Z'ye LİNÇ batağına saplanan tiyatro!...

Tiyatro... Tiyatro... dergisinin eski sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASI için imza verenlerin fotoğrafları, bu kampanyada LİNÇ edilmek istenen Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan özür dilenip, o iğrenç kampanyadan imzalarını çekinceye dek, bir yarasa gibi baş aşağı olarak yayınlanacak. Fotoğraflarının, karanlıklar hayvanı bir yarasa gibi baş aşağı olarak değil, bir insan gibi dimdik olarak yayınlanmasını isteyenler, LİNÇ KAMPANYASI için verdikleri imzadan ivedilikle kurtulmak zorundalar!!! (HB)

***
.
"HESAP LÜTFEN" 24 - 25 Aralık Saat 20:30 TİYATRO Z'DE...

Tiyatro Z bu yıl 5 yaşına basıyor. Beşinci yıllarında on birinci oyunlarına imza atan Tiyatro Z ekibi, bu sezonu Cem Kenar”ın yazıp yönettiği “Hesap Lütfen” oyunu ile açıyor...

Oyunu 24,25 Aralık akşamları saat 20:30”da Tiyatro Z Sahnesinde izleyebilirsiniz.

Tiyatro Z”nin yeni sezon oyunu Hesap Lütfen, bir kadın ve bir erkeğin arasında geçen bir hesaplaşma oyunudur. Cem Kenar”ın yazıp yönettiği oyunda ödüllü oyuncular Bengi Heval ÖZ ve Özgür Atkın rol alıyorlar. Oyunun dekor ve kostüm tasarımı Can Tuğcuoğlu”na ait. Oyun sezon boyunca Tiyatro Z Sahnesinde izlenebilir. Oyun iki perde ve iki saattir. Biletler Tiyatro Z gişesinden temin edilebilir.
TİYATRO Z
0212 2491665
ADRES: HACI MİMİ MAH.
DİBEK SOK. NO 17
KULEDİBİ/BEYOĞLU
www.tiyatro-z.com

(Kaynak: tiyatronline.com)
.
***
.
.