18 Aralık 2009 Cuma

Bir LİNÇÇİNİN genç beyinleri yıkama çalışması

Tiyatro... Tiyatro... dergisinin eski sahibi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASI için imza verenlerin fotoğrafları, bu kampanyada LİNÇ edilmek istenen Türkiye dramatik yazarlığının Everest'i ve "Türk dilinde yazılmış en iyi oyun" olan Theope'nin yazarı Coşkun Büktel ile Bulunmaz Tiyatro yöneticisi, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan özür dileyip, o iğrenç kampanyadan imzalarını çekinceye dek, bir yarasa gibi baş aşağı olarak yayınlanacak. Fotoğraflarının, karanlıklar hayvanı bir yarasa gibi baş aşağı olarak değil, bir insan gibi dimdik olarak yayınlanmasını isteyenler, LİNÇ KAMPANYASI için verdikleri imzadan ivedilikle kurtulmak zorundalar!!! (HB)

***

26.Genç Günleri…

Şehir Tiyatrolarının Genç Tiyatro Birimi olarak Ocak ayından başlayarak Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesinde olacağız.Ocak ayından Mayıs sonuna kadar Genç Tiyatro Oyunları, Çağdaş Dans Gösterimleri,Dinleti ve Konserler, Öykü ve Oyun Okumaları,Paneller, Liseler e Tiyatro Kursu,Yurtiçi ve Yurtdışı oyun ve sokak Tiyatroları ve ardından 26.Genç Günler i yapmayı hedeflemekteyiz.

Genç Yazarlarımızdan Yiğit Sertdemir 18-24 Ocak tarihleri arasında "Yazarlık Atölyesi" yapacaktır.Atölye 15 kişi ile sınırlıdır.

1-10 Şubat tarihleri arasında yazar Funda Özşener ile "Yazarlık Atölyesi" bu etkinliklerden bir tanesi. Atölye 15 kişi ile sınırlı olacaktır.

Atölye çalışmaları Üsküdar kerem yılmazer sahnesinde yapılacaktır.

Arif Akkaya
Genç Tiyatro Sorumlusu
*Katılmak isteyenlerin özgeçmişleri ve yazdıkları çalışmalarla başvurmaları rica olunur.

Genç Tiyatro tel : 0216 492 90 88

gencgunler@gmail.com
İ.B.B.ŞEHİR TİYATROLARI KEREM YILMAZER SAHNESİ
FAHRİ ATABEY CADDESİ BELEDİYE İŞ HANI
NO 79 ZEYNEPKAMİL ÜSKÜDAR

(Kaynak: TİYATRONLINE)

***

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi