23 Kasım 2009 Pazartesi

Büktel ile Bulunmaz'ın seslerini kesmek isteyen Demirkanlı patentli LİNÇ KAMPANYASIna imza veren, Kültür Bakanlığı çanağı yalayıcısı Tiyatro Z sunar!

Tiyatro Z, 5. Yılında 11. Oyunu -Hesap Lütfen- ile Seyirciyle Buluşuyor


Tiyatro Z bu yıl 5 yaşına basıyor. Hiç tanımadığınız biri yalnız olduğunuz yağmurlu bir gecede kapınızı çalsa…Geceleri paylaşsanız onunla Yalnız ve Çıplak…

Tiyatro Z”nin yeni sezon oyunu Hesap Lütfen, bir kadın ve bir erkeğin arasında geçen bir hesaplaşma oyunudur. Cem Kenar’ın yazıp yönettiği oyunda ödüllü oyuncular Bengi Heval Öz ve Özgür Atkın rol alıyorlar.

Oyunu 19,20,21 Kasım saat 20:30"da

Aralık ayı boyunca 3,4,5,10,11,12,17,18,19,24,25,26 Aralık akşamları saat 20:30”da Tiyatro Z Sahnesinde izleyebilirsiniz.

Biletler Tiyatronun gişesinden temin edilebilir. Oyun iki perde ve iki saattir.…

“X – Bana bir aşk... Yanında sevgi…
Biraz da seks lütfen...Y – Bana da bir huzur… Yanında keyif… Bir de yaşam tadı lütfen.( Kadın ve erkek siparişlerini alırlar. Yaşarlar. Masadan kalkmak üzereyken garson bir hesap uzatır. Kadın ve erkek birbirlerine bakarlar.)
X ve Y – (Aynı anda) Bu ne?
Garson - Hesap lütfen!”…

“İsteklerimizde sınırsızız, hep istiyoruz. Ama bu sınırsız isteklerimizin bir gün hesabını ödemek zorunda kalacağımızı hesaplamıyoruz. Büyük bir aşkın, büyük bir aşk acısına, huzurun yalnızlaştıkça huzursuzluğa dönüşeceğini düşünmüyoruz. Hayat bir bumerang gibi, her bir isteğimizle fırlattığımızda başka bir şeyleri üzerine ekleyerek geri dönüyor. Denemeden bilemezsiniz. Deneyin ve bumerangınızı savurun gökyüzüne… Belki daha büyük bir aşk… Daha büyük bir sevgi ya da daha büyük acılarla geri dönebilir. Savurun…

Hiç tanımadığınız biri yalnız olduğunuz yağmurlu bir gecede kapınızı çalsa… Geceleri paylaşsanız onunla Yalnız ve Çıplak… Ve çıkarken uyandırmak yerine sizi öldürüp gitse…”
Cem KENAR
HESAP LÜTFEN

Yazan – Yöneten
Cem KENAR

Yardımcı Yönetmen
Derya ASLAN

Dekor – Kostüm Tasarım
Can TUĞCUOĞLU

Işık Tasarım
Cem KENAR

Yönetmen Yardımcıları
Eylül BAŞOĞLU – Su ŞANAD

Işık Kumanda
Uğur ÇAĞLAYAN

Yapım Asistanı
Nezih Tüzel

Oyuncular
Bengi Heval ÖZ
Özgür ATKIN

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NIN KATKILARIYLA

(Kaynak: Tiyatro Dünyası)

***

Ayrıca bakınız:

Kültür Bakanlığı çanağını yalayan profesyoneller

Kültür Bakanlığı çanağının 50.000 TL'lik bölümünü yalayan Donkişot Tiyatro, "25 oyun oynama zorunluluğu" nedeniyle Z'nin minnacık salonunu kullanıyor!

Yeni Tiyatro dergisi yayın yönetmeni Erbil Göktaş, Donkişot Tiyatro'nun sunduğu 7 Ölümcül Günah adlı oyunu, Tiyatro Z'nin minnacık salonunda izledi!

Büktel'i linç etmek isteyerek "GERÇEK"e, Bulunmaz'ı linç etmek isteyerek "SOSYALİZM"e karşı çıkan Tiyatro Z, çalışmalarıyla insanları pasifleştiriyor

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi