13 Haziran 2009 Cumartesi

Kültür Bakanlığı çanağının 50.000 TL'lik bölümünü yalayan Donkişot Tiyatro, "25 oyun oynama zorunluluğu" nedeniyle Z'nin minnacık salonunu kullanıyor!

7 ÖLÜMCÜL GÜNAH TİYATRO Z'DE ...


12-13-17-18-19-20-24-25-26-27 HAZİRAN 20:30 Perşembe ve Cumartesi matinemiz 17:00'de

HİÇ KENDİNİ BEĞENMİŞLİK ETTİNİZ Mİ?

Hiç kendini beğenmişlik ettiniz mi?..Ya da bugün tembellik edeceğim dediğiniz oldu mu? Belki de şehvetten ağzınızın salyaları akarken yarı yolda kalmışlığınız ya da öfkenizi etrafınıza saçtığınız anlar olmuştur. Peki ya cimrilik, sizce iyi mi kötü mü? Kıskançlıktan kudurduğunuz, kontrolden çıktığınız olmuş mudur? Peki ya oburluk? Yer misiniz, yemez misiniz?

Dikkat edin!!! Bunların her biri birer GÜNAH… Felix Mitterer’in yazıp Cem Kenar’ın yönettiği, Türkiye Prömiyeri yapan “7 Ölümcül Günah” oyunu seyirciyi provoke ediyor, polemik başlatıyor, bazen delirtici, kötü hatta vahşi, ama her anı ilginç ve bir o kadar dokunaklı bir kara komedi...Seyircinin “ders alacağı” değil “an-layacağı” bir eser.Donkişot Tiyatro yine, yenilikçi bir bakış açısıyla Türkiye’ye bir eser kazandırıyor.

7 ÖLÜMCÜL GÜNAH - DONKİŞOT TİYATRO
YAZAN: FELİX MİTTERER
YÖNETEN: CEM KENAR
IŞIK TASARIM: CEM KENAR
YÖNETMEN YARDIMCISI: MISRA ALASYA
OYUNCULAR: ÖZGÜR ATKIN, SENEM BEGİSİ, DAMLA KARAELMAS, CENGİZ EŞİYOK

Tiyatro Z
Hacı Mimi Mah. Dibek Sok. No: 10 Kuledibi/ Galata
Tel :0212 249 16 65

(Kaynak: Linç kampanyası ana sponsorlarından, yaşam cahili, iftiracı Yaşam Kaya'nın editörlük yaptığı ve Enver Başar'ın sahibi olduğu tiyatronline.com sitesi)