3 Kasım 2009 Salı

Büktel ile Bulunmaz'ın ifadelerini engellemek için Demirkanlı'nın başlattığı LİNÇ KAMPANYASIna imza veren Tiyatro Z, Kültür Bakanlığı çanağı yalıyor!

Tiyatro Z oyuncusunun elinde acemice tuttuğu silah bile, benim, halkımın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Kültür Bakanlığı'nın çanağındaki kırıntılarla satın alınıyor. Ben, kendi adıma, halkım adına, tüyü bitmemiş yetim adına, LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Tiyatro Z'ye hakkımızı haram ediyorum.


TİYATRO Z
(SEZEN GÖRSEL SAN. YAP. KÜLT. VE TUR. LTD. ŞTİ.)
HESAP LÜTFEN
31.000.-TL
(Kaynak: Kültür Bakanlığı çanağını yalayan profesyoneller)


***


"HESAP LÜTFEN" 12 KASIMDA TİYATRO Z"DE...


Tiyatro Z bu yıl 5 yaşına basıyor. Beşinci yıllarında on birinci oyunlarına imza atan Tiyatro Z ekibi, bu sezonu 12 Kasım 2009 Perşembe akşamı saat 20:30da Cem Kenar”ın yazıp yönettiği “Hesap Lütfen” oyunu ile açıyor. Hiç tanımadığınız biri yalnız olduğunuz yağmurlu bir gecede kapınızı çalsa…Geceleri paylaşsanız onunla Yalnız ve Çıplak… Tiyatro Z”nin yeni sezon oyunu Hesap Lütfen, bir kadın ve bir erkeğin arasında geçen bir hesaplaşma oyunudur. Cem Kenar”ın yazıp yönettiği oyunda Bengi Heval ÖZ ve Özgür Atkın rol alıyorlar. Oyunun dekor ve kostüm tasarımı Can Tuğcuoğlu”na ait. Oyun sezon boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları Tiyatro Z Sahnesinde saat 20:30”da izlenebilir. Oyun iki perde ve iki saattir. Biletler Tiyatro Z gişesinden temin edilebilir.

“X – Bana bir aşk... Yanında sevgi… Biraz da seks lütfen.
Y – Bana da bir huzur… Yanında keyif… Bir de yaşam tadı lütfen.
( Kadın ve erkek siparişlerini alırlar. Yaşarlar. Masadan kalkmak üzereyken garson bir hesap uzatır. Kadın ve erkek birbirlerine bakarlar.)

X ve Y – (Aynı anda) Bu ne?
Garson - Hesap lütfen!”
“İsteklerimizde sınırsızız, hep istiyoruz. Ama bu sınırsız isteklerimizin bir gün hesabını ödemek zorunda kalacağımızı hesaplamıyoruz. Büyük bir aşkın, büyük bir aşk acısına, huzurun yalnızlaştıkça huzursuzluğa döneceğini düşünmüyoruz. Hayat bir bumerang gibi, her bir isteğimizle fırlattığımızda başka bir şeyleri üzerine ekleyerek geri dönüyor. Denemeden bilemezsiniz. Deneyin ve bumerangınızı savurun gökyüzüne… Belki daha büyük bir aşk… Daha büyük bir sevgi ya da daha büyük acılarla geri dönebilir. Savurun…”

Cem Kenar

(Kaynak: tiyatronline.com)

***

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi