29 Kasım 2009 Pazar

Coşkun Büktel
29 Kasım 2009


Hilmi Bulunmaz, pitbul gibi yapıştığı TAKSAV'ın yakasını bırakmıyor!

TAKSAV, Bulunmaz'ı yalnızca iyi bir yazar haline getirmekle kalmadı; müthiş bir haberci haline de getirdi: Bulunmaz, hiçbirimizin göremediği önemli ayrıntıları görüyor ve gösteriyor


Tülin Sağlam, Haluk Yüce, Ümran İnceoğlu, Elif Temuçin, Bülent Sezgin, tiyatroda faşizme ödün vermedi: "Talât Halman skandalı"nda tarafını belirledi!


Hilmi Bulunmaz
29 Kasım 2009


Türk tiyatrosuna daha kaç Hilmi Bulunmaz gerektiğini net olarak söyleyemeyiz ama, Bulunmaz'ın övünmekte haklı olduğunu, bir tek Bulunmaz'ın bile büyük bir fark ve somut sonuçlar yarattığını net olarak söyleyebiliriz. Bulunmaz'ın yarattığı muhalif bilinç yüzünden linççiler adam gibi toplanamıyorlar bile... Üstelik, Bulunmaz bu antifaşist bilinç ve duyarlılığı, günde on iki saat kuyumculuk yaparken, onca işinin arasında yarattı. Yazılarının pek çoğunu yeterince olgunlaştıramadan yayınlamak zorunda kaldı.

Ama biz şimdi size, Bulunmaz'ın bayram tatilinde sakin kafayla yazdığı bir haberi sunuyoruz. Bakın, herkes tatil yaparken, Bulunmaz o kuyumcu dikkatiyle neleri fark ediyor ve fark ettiriyor. Lütfen...

TIKLAYINIZ

NOT: Linççilerin, muhalefetimiz sonucu, katılamadığı bir başka toplantı için, aşağıda linkini verdiğimiz yazımızın altındaki, "1. GÜNCELLEME" ile "2. GÜNCELLEME"ye bakabilirsiniz:

"OYÇED'İN ONURDAN ANLADIĞI"