28 Şubat 2009 Cumartesi

TAKSAV'ın 11 kişilik Danışma Kurulu, 12 Mart Faşizmi Bakanı'na, 13. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali'nde ödül verdiği bir süreçte, Şarlo okuyunuz

ŞARLO Sitesi Yenilendi!


Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak politik mizah dergisi ŞARLO’nun resmi web sitesi yenilendi.

www.sarlodergisi.com adresinden yayın yapan sitede, Şarlo’da yer alacak bölüm başlıkları, ürün gönderme formu, bize gelenler bölümü, logo anketi, Şarlo albümü, e-bülten üyeliği, temsilcilik ve iletişim bölümleri yer alıyor.

Sitede yer alan "Bize Gelenler" başlıklı bölümde, dergiye ulaşan karikatür, öykü, logo, illüstrasyon ve duvar yazıları sergilenirken, yeni ürün göndermek isteyenler için de mail formu yer alıyor. Ayrıca bu bölümde ürün gönderme koşullarıyla ilgili bilgiler de yer alıyor.

"Şarlo Logosu İçin Oy Verin" başlıklı bölümde ise şimdiye kadar dergiye ulaşan logo örnekleri, anket formunda oylamaya sunuluyor. Şarlo Dergisi’nin logosunu belirleyecek yarışmaya katılmak için son tarih ise 5 Mart 2009.

Sitede, Charlie Chaplin’in ölümsüz karakteri Şarlo’ya ait "Şarlo Albümü" de bulunuyor. Şarlo Albümü’nde birbirinden ilginç fotoğraflar, videolar ve animasyonlar yer alıyor.

Şarlo Dergisi’yle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için www.sarlodergisi.com sitesini ziyaret ediniz.

İletişim:
mizah@sarlodergisi.com
0216 349 91 55
Caferağa Mahallesi Damga Sokak No:17 Kat:2 Kadıköy / İstanbul