13 Şubat 2009 Cuma

"Yedi Tepeli Aşk skandalı", "İnek skandalı", "Müsahipzade skandalı" gibi skandalların sahibi Kazmacıbaşı, "çakma Hilmi Yavuz"luk yapmayı sürdürüyor!

AKP'li "artist başkan" Kadir Topbaş'ın verdiği emre uyup, postallarının topuklarını sert biçimde birbirine vurarak Kazmacıbaşı olmayı anında kabul eden Alkaya, Üsküdar'daki Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "çakma Hilmi Yavuz"luk yapacak.

Üsküdar'daki bir diğer Şehir Tiyatroları sahnesi Musahipzade Celâl adını münasip bulmamış olacak ki, o sahnenin müsait yerine Müsahipzade Celâl Sahnesi yazdırmayı münasip gören Kazmacıbaşı, bu kelime muhasipliğiyle, sanırız yakında Kerem Yılmazer adını da Karem Yılmazer olarak değiştirir.

Yaşam Kaya'nın editör olduğu www.tiyatronline.com sitesinden aktarıyoruz. (HB)


İ. B. B. Şehir Tiyatroları Kültürel Etkinlikleri Başlıyor:
"Birinci Ölüm Yıldönümünde Mehmet H. Doğan"...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Şubat ayından başlayarak düzenleyeceği “Kültürel Etkinlikler”in ilki, 17 Şubat 2009 Salı günü, Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde gerçekleşecek.

Edebiyat eleştirmeni, şair Mehmet H. Doğan'ın ölümünün birinci yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan anma programı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni, şair Orhan Alkaya; şair, yazar Haydar Ergülen; şair, akademisyen Orhan Tekelioğlu; gazeteci Turhan Günay'ın katılacağı söyleşi ile başlayacak.

Söyleşinin ardından, Toron Karacaoğlu ve Metin Çoban'ın da aralarında bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçıları tarafından, Mehmet H. Doğan'ın şair ve yazar dostları ile ilgili anılarını kaleme aldığı son kitabı “Şimdi Uzaklardasın”ın ilk bölümünün okuması gerçekleştirilecek. Anma programının kayıtları görme engelliler için bir kütüphane oluşturmayı hedefleyen “Kör Fotoğrafçılar Projesi” kapsamında değerlendirilecek…

İ. B. B. Şehir Tiyatroları Kültürel Etkinlikleri 1
“Birinci Ölüm Yıldönümünde Mehmet H. Doğan”
Tarih: 17 Şubat 2009 Salı
Saat: 19.00
Yer: Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi

(Kaynak: Yaşam Kaya'nın editör olduğu tiyatronline.com)