6 Ağustos 2008 Çarşamba

Şehir Tiyatroları makyaj tazeliyor!...

Her yanından çirkinlikler fışkıran Şehir Tiyatroları (Güzellikler Evi), bir ceset görünümündeki durumunu gizlemek için, sürekli olarak makyaj tazeliyor. Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nin imha olmasına göz yuman Orhan Alkaya yönetiminde, en berbat süreçlerinden birini yaşayan Şehir Tiyatroları, yatırlardan medet uman evde kalmış kızlar gibi davranıp, Suna Pekuysal'ın ölümüne yaslanarak, yepyeni(!) eğlenceler uyduruyor...

AKP'nin vitrini Zaman gazetesinden aktarıyoruz:


Suna Pekuysal anısına 'müzikal geceler'


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Şehir Tiyatroları ile Müzikal Geceler'de, Suna Pekuysal'la özdeşleşen müzikaller sahnelenecek.

'Keşanlı Ali Destanı', 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' ve 'Lüküs Hayat' müzikalleri, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Pekuysal'ın anısına seyircilerle buluşacak. Buna göre, 22 Ağustos'ta 'Keşanlı Ali Destanı'; 24 Ağustos'ta 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz'; 26 Ağustos tarihinde ise 'Lüküs Hayat', Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverleri bekliyor. Müzikal biletleri, 7 Ağustos Perşembe gününden başlayarak Şehir Tiyatroları gişeleri ile http://bilet.ibb.gov.tr sitesinden temin edilebilir.

(Kaynak: Zaman)