19 Haziran 2008 Perşembe

Yaşamı televizyonlaştıran zihniyet!...


Yaşamı dikdörtgen bir geometriye tutsak etmek isteyen egemenler, kitlelerin sınıfsal bilince ermemesi için, televizyon denilen canavarı, kuduz bir köpek gibi üstümüze salıyorlar. Tüm dertlerin unutulup, televizyon oyuncularının dünyasına teslim edilmek istendiğimiz bu süreçten son derecede hoşnut olan burjuvazi, bizlere her saniye görüntü kirliliğiyle saldırıyor. Kırıntı halinde de olsa, bilgi edinmeniz için Milliyet'ten aktarıyoruz:



Ferhunde dayak yedi milyonlar "oh" çekti


Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yaprak Dökümü'nde bu bölümde yine heyecan doruktaydı. Öpüşmesi, sevişmesi ayrı ayrı olay yaratan Yaprak Dökümü'nün kötü gelini Ferhunde, bu hafta da yediği dayakla gündeme oturdu.

MİLYONLAR OHH ÇEKTİ

Başrollerini Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Fahriye Evcen ve Caner Kurtaran'ın oynadığı " Yaprak Dökümü"ne dün gece Ferhunde'nin yediği sayak damgasını vurdu. Daha önce kocası Şevket ile sevişme sahnesi ve patronuyla öpüşme sahnesi reyting rekorları kıran Ferhunde, Şevket'i aldattığı patronu Levent'in arabasında Hayriye Hanım'a yakalandı. Gelininden zaten şüphelenen Hayriye Hanım, gördükleri karşısında çılgına döndü. Öfkeli kaynana elinine öyle bir tokat attı ki, Ferhunde'yi sevmeyen izleyiciler derin bir 'oh' çekti.

(Kaynak: Milliyet)