2 Mayıs 2008 Cuma

Büktel, Vandalizm'i işaret ediyor!...

Coşkun Büktel
2 Mayıs 2008


Bulunmaz, vandalizmin bilinçaltına ulaştı ve orada (tam tahmin ettiğimiz üzere) bir lağım buldu.

Vandalizmin resmi temsilcisi olan Burak Caney takma adlı şahsın hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org sitesi, dezenformasyon misyonu gereğince her yöntemi, her değeri, her kişiyi kullanabiliyor. Peki kullandığı değerlere ve kişilere saygı duyuyor mu? Asla!... Saygı denen kavramla tanışıklığı olsa, vandalizme hizmet edemezdi ki...

Burak Caney (ya da hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org) için, örneğin 1 Mayıs, yalnızca "kullanım değeri" açışından önemlidir; örneğin Nedim Saban, yalnızca, kullanım değeri bulunan bir yazı yazdığı zaman "kullanılabilecek" ama kullanılmadığı yer ve zamanlarda, yani "off the record" anlarda, "ayı" olarak tanımlanabilecek bir "malzemedir".

Kişilere ve değerlere bu iki yüzlü, bu iğrenç yaklaşımın; bir başka deyişle, vandalizmin (Burak Caney ya da hela gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org'un) bilinçaltındaki bu iğrenç lağımın; iki kere iki dört gibi somut kanıtlarını görmek ister misiniz? Cevabınız evet ise, lütfen, Bulunmaz'ın, aşağıda linkini sunduğumuz, ilgili yazısının başlığına tıklayınız:

Burak Caney'in (tiyatrooyun.org) bilinçaltı!...