2 Mayıs 2008 Cuma

Burak Caney'in (tiyatrooyun.org) bilinçaltı!...

Nedim Saban'a "ayı" muamelesi!...

Yukarıdaki fotoğraf, hela kapısı gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org (Burak Caney) sitesinde yayımlandı. Yukarıdaki fotoğrafın üstüne bilgisayarınızın "fare"sini getirip sağ tuşu tıkladığınızda, "Özellikler" (İngilizce: Properties) bölümünde "ayı" sözcüğü çıkmaktadır. Orhan Aydın'ın referans noktası olarak gösterdiği (Bakınız: "Tilki akıllılar…") hela kapısı gibi çift "oo"lu site, tiyatrocu adlarını bile iğrenç sözcüklerle sunuyor!!!

***

1 MAYIS "reklam" kategorisinde!...

Yukarıdaki fotoğraf, hela kapısı gibi çift "oo"lu tiyatrooyun.org (Burak Caney) sitesinde yayımlandı. Yukarıdaki fotoğrafın üstüne bilgisayarınızın "fare"sini getirip sağ tuşu tıkladığınızda, "Özellikler" (İngilizce: Properties) bölümünde "reklam" sözcüğü çıkmaktadır. Orhan Aydın'ın referans noktası olarak gösterdiği (Bakınız: "Tilki akıllılar…") hela kapısı gibi çift "oo"lu site, devrimci değerleri bile kapitalist sözcüklerle sunuyor!!!

(Ayrıca TIKLAYINIZ!)

***

Not: Yaptığımız yayından sonra, Orhan Aydın'ın referans noktası olarak gösterdiği (Bakınız: "Tilki akıllılar…") hela kapısı gibi çift "oo"lu site, Nedim Saban'ın yazısını yayından kaldırdı. Tam bir orospu çocuğu olan Burak Caney, "ayı" sıfatını Hilmi Bulunmaz'a uygun görüp(!), Hilmi Bulunmaz'ın bir yazısını, onayını almadan, Nedim Saban'ın yazısının çıktığı yere monte etme şerefsizliğinde bulundu!...

(3 Mayıs 2008)