12 Aralık 2007 Çarşamba

Aracılık ettiği penis büyütücü ilanlarla ilgili uyarımıza, Timur'un 2. yanıtı (gözlerinize inanamayacaksınız!)

Timur, Bulunmaz ve Büktel için daha önce demişti ki:

“Ne benim onunla bir işim olur, ne de tiyatrom öylelerine yer verecek seviyeye düşer, o kendi bloğunda debelenmeye devam etsin kendi katharsisini yaşamaya devam etsin hiç işim olmaz.

(…)

“Hilmi Bulunmaz gibi seviyesi, ciddiyeti ortada birini onaylar hale gelmesi Coşkun Büktel'i gözümüzde "Tartışılmaz, konuşulmaz, dikkate alınmaz, değersiz" konuma getirmiştir.

(…)

“Eğer sizi ve bulanık beyinlerinizin öfkesini, sevgili destekçiniz Hilmi beyin küfürlerini, bayağılıklarını tiyatro dünyasından uzak tutmak sansürcülükse bir kere daha yazıyorum ‘Evet ben sansürcüyüm!’

(…)

“Geçmişte olmasa da bugün itibarıyla hiç bir değerleri olmadığı sadece uzayda yer kaplayan iki cisim oldukları o kadar net ortada ki inanın olumsuz şekilde bile olsa da en ufak bir umursama onlara hak etmedikleri bir değeri bahşetmek olmaktadır.

(…)

"Ama tiyatrom'da ne Hilmi Bulunmaz'ın, Ne Coşkun Büktel'in yeri yok tiyatrom'u o seviyeye düşürmem hiç kusura bakmayın. Haa cevap hakkı mı? Siz aylardır sitenizde atmadığınız başlık bırakmadınız ben cevap hakkı falan kullanma gereği duymadım, siz yine sitenizde yazın rahatlayın ille de burada cevap hakkı diyorsanız aynen Mustafa Demirkanlı'nın geçmişte söylediği gibi gidin yasal süreçten geçin cevap hakkı alın gelin!

(…)

“Ama ben Ertuğrul Timur olarak da, Tiyatrom.com sahibi ve editörü olarak da ‘Ben sıkı bir sansürcü olarak’ bundan sonra asla ve asla tek bir satırla bile Hilmi Bulunmaz, Coşkun Büktel ve Burak Caney adlarını bu sitede geçirmeyeceğim sizlerin de bu kişilere yada onlarla ilgili konulara ilişkin yazılarınıza asla link yada yer vermeyeceğim buradan kamuoyu önünde ilan ediyorum lütfen bu konuda bundan sonra teklifte bile bulunmayınız. (…)

(Kaynak: A. Ertuğrul Timur; KİRLENEN İNTERNET DEĞİL, BU ONLARIN KENDİ KİRLİLİĞİ... )


Biz Timur’a mail göndermiyoruz. Yazı göndermiyoruz. Onunla ilişki kurmaya, onunla muhatap olmaya çalışmıyoruz. Bütün bunları Timur yapıyor. Bizi nasıl umursamadığını anlatmaya doyamıyor. Defalarca, defalarca, bizi umursamadığını yazıyor. Biz ise onu ne umursuyor, ne de umursamıyoruz. Yalnızca, okurları dezenforme ettiğini gördüğümüz zaman, somut belgelerle teşhir ederek, eleştiriyoruz. Ha, sert eleştiriyoruz. Ama asla haksız eleştirmiyoruz. Kanıtsız, belgesiz, linksiz eleştirmiyoruz. Onu aforoz etmiyoruz. Ona, onun (ve Demirkanlı’nın) bize dediği gibi, "cevap hakkı istiyorsan mahkemeye git" demiyoruz. Onu sansür etmiyoruz. Onun kadar "seviyeli"(!) olmadığımız için onun (ve hiç kimsenin) cevap hakkını gasp etmiyoruz. Ama yine de, biz Timur’a kızacağımıza, Timur bize kızıyor...

Timur, aforoz açıklamasında Bulunmaz ile Büktel’in yanında takma isimli sanal şahıs Burak Caney’in adını da vererek, okurlarda, sanki Timur ile Burak Caney arasında bir fark varmış gibi bir yanılsama yaratmaya çabalıyor. Takma isminin gölgesine sığınmış olarak günde 24 saat Bulunmaz ile Büktel’e rezilce hakaretler yağdırmaktan başka herhangi bir hayat belirtisi görülmemiş olan ve Internet’i Timur kadar iyi bilen "yok insan" Burak Caney’le Timur arasında bir fark yok ki… İkisi de haksız, kanıtsız, belgesiz yalanlarla Bulunmaz ve Büktel’i yıpratmaya çalışıyor ama ikisi de, inandırıcı olamadıkları için yıpratmak yerine Bulunmaz ve Büktel’i yüceltiyorlar. "Seviyeli"(!) yayıncı Timur'un son mesajını okuduğunuzda onun Caney’den ve ana avrat söven (Bakınız: "Demirkanlı ana avrat küfrediyor") Demirkanlı'dan farklı şeyler söylemediğini bir kez daha fark edeceksiniz...

İşte Timur’un "tiyatrom.com sahibi A. Ertuğrul Timur'a (penis büyütücülerle ilgili) dostça bir uyarı!” başlıklı yazımıza ikinci yanıtı:


"Sadece cahilli olduğunuz bir konuda okurlarınızı (varsa tabi) yanıltmamanız için bilgilendirmiştim sizin zaten çöplükten farkı olmayan sitenizde yer verip vermemeniz umrumda değil peşinen söylemiştim.

Sizin normal olduğunuzu sanmıyorum bu nedenle sizinle muhatap olmak beni aşıyor canınız cehenneme

A. Ertuğrul Timur"


Bakınız: Uyarımıza Timur'dan 1. yanıt