16 Haziran 2017 Cuma

Yazar olmayan yazar Coşkun Büktel'in düzeysizliğini anlamak için bakın!

"YOK ARTIK, O KADARI DA OLAMAZ"

Bir zamanlar kadının biri bana, ilk adetini gördüğünde telaşla ağlayarak annesine koştuğunu ve annesinin de ona şiddetli bir tokat patlattığını söylemişti. O kadının bana dediğine göre, annelerin ilk adetini gören kızlarını aklı başına gelsin ve gerçek dünyaya ayak basabilsin diye tokatlaması bir gelenekmiş..

Türk tiyatrocuları, (gerçeğin DT resmi videosuyla belgeli olmasına rağmen) gerçeği hiç umursamaksızın; Özdemir Nutku'nun bana değil de, benim Özdemir Nutku'ya kara çaldığımı iddia eden bir iftira kampanyasına 1100 kişiyle "evet" dediği zaman; ilk adetini görüp annesinden şiddetli tokat yiyen bir genç kız kadar şaşırmıştım.

Üstelik bir de ardından bu 1100 kişinin yarattığı mahalle baskısına ancak 20 kişi itiraz edip de, kalan bütün diğerleri bana atılan iftiraya "hayır" diyemeden susmakla yetinince, şaşkınlığım şoka dönüştü. O yüzden artık şaşırmaya şerbetliyim; Tüm şaşırma kapasitemi yitirmiş durumdayım. Bu insanların yaşadığı yerde artık hiçbir şey için "Yok artık, o kadarı da olamaz" diyemem.

https://www.facebook.com/coskun.buktel/posts/1580487321969372?pnref=story