15 Aralık 2013 Pazar

Asılsız ihbarcı kişilerin cirit attığı bir ülkede, hukuk ayaklar altına alınır!

Melih Anık ‏- Sirke beraat etti http://gundem.milliyet.com.tr/sirke-beraat-etti/gundem/ydetay/1807648/default.htm 

Hilmi Bulunmaz - "Sirke beraat etti" başlıklı yazıyı yazan yazar Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Tezkan. Anık, başlığı ve başlığı taşıyan köşe yazısının link adresini vermeseydi, bırakan bu yazıyı okumayı bir yana, yazının varlığından bile haberim olmayacaktı. Şimdi görev sizde:


1 - "Sirke beraat etti" köşe yazısını (Tıklayınız: "Sirke beraat etti"),


2 - Benim yazdığım beraat eden "ey savcı" şiirini (Tıklayınız: ey savcı) ,


3 - "ASILSIZ İHBARCI" Demirkanlı'nın ihbarını (Tıklayınız: Asılsız İHBARcı Demirkanlı'nın savcılık İHBAR dilekçesi tüyler ürpertici),


4 - "ASILSIZ İHBARCI"nın yüzüne atılan kararı (Tıklayınız: Asılsız İHBARCI LİNÇÇİ Demirkanlı, Bulunmaz'ı TCK 301'den ihbar etti!)


...MUTLAKA, AMA MUTLAKA OKUYUNUZ!...


...Ve böylelikle de "Sirke beraat etti" yazı içeriğine konu olan "HUKUK KARŞITI" savcıların varlıklarını ezberlemekle birlikte, "T.C. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu"nda görev yapmış İstanbul Cumhuriyet Savcısı Halûk Gedikli gibi "HUKUK VE ŞİİR DOSTU" savcıların da bulunduğunu öğrenin!... Devrimci hukuklar!... 


***

OLAĞANÜSTÜ ÖNEMLİ NOT: HİLMİ BULUNMAZ'I BİR ŞİİR NEDENİYLE HAPİSTE ÇÜRÜTMEK İSTEYEN MUSTAFA'NIN DÂVÂLARINDAKİ VEKİLLİĞİNİ ŞU KİŞİLER YAPMIŞTIR:

1 - AVUKAT BURHAN GÜN

2 - AVUKAT OĞUZ NAZLI
3 - AVUKAT REYHAN KAYIŞLI
4 - AVUKAT VOLKAN EKER