22 Ekim 2013 Salı

Bulunmaz'ın yokluğunu fırsat bilen İDT, kulesini Ülker'e peşkeş çekmiş!

Bulunmaz İDT reklâm kulelerinin namusunu koruyor! (Fotoğraf: Cemal Bulunmaz)

Bugün (22 Ekim 2013 Salı) sabahtan akşama kadar elimde gezdirdiğim Yeni Tiyatro Dergisi'ndeki Yelda Özdeş'in "DT Genel Müdürü Mustafa KURT ile Söyleşi"sini okuyabilmek bir türlü nasip olmadı. Okuyacağım!

Bugün ülkeme döner dönmez, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin İzmirli yazarı Seval Deniz Karahaliloğlu'nun ağzının payını vermek için İstanbul Adalet Sarayı'nın koridorlarını arşınladığımdan, bu yoğunluk nedeniyle, Yeni Tiyatro Dergisi'nin üç aylığının (Ağustos, Eylül, Ekim) bir arada yayınlanan sayısının bir nüshasını adliye binasında unuttum!

Yeni bir nüshayı elime alarak, evime doğru yönelmişken, oğlum Cemal, dergiyle birlikte İDT reklâm kulesinin bir fotoğrafını çekeceğini söyledi. "Neden?" diye sorunca; "Uzak Doğu'dayken, Yelda Özdeş'in söyleşisiyle İDT reklâm kulelerini özdeş hâle getirmiştin ya..." diye sözüm ona yanıt verdi. Ancak ben, hâlâ bu söyleşiyi okuyamadığım için çıldırıyorum!!!...

Yarın sabah 10.10'da LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yepyeni sahibi Gülhan Avşar Demirkanlı'yla ciddî bir hukuk maçımız olduğu için, Yeni Tiyatro Dergisi'nin "üçübiryerde" sayısını bugün de okuyamayacağım!... Neyse ki, içim olağanüstü rahat. Bence, yazar Yelda Özdeş, İDT reklâm kulelerinin ticarî kuruluşlara peşkeş çekilmesinin hesabını sorabilmek için DT Genel Müdürü Mustafa Kurt'un iki yakasına birden yapışmıştır!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz