2 Haziran 2013 Pazar

Bulunmaz, Cüneyt Yalaz ile Av. Fırat Kuyurtar'a betonda ot yolduruyor!

Yukarıdaki genel özet, aslında çok daha ciddi, çok daha dikkat çekici ve yüzlerce, hattâ binlerce sayfadan oluşan bir kapsamda. Tiyatro ve oyun yazarı Coşkun Büktel'le benim sanatsal ifade olanaklarımızı ilelebet ilga için düzenlenen "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" süreçleri ceza açısından, hukuk açısında ele alınıp irdelendiğinde görülecektir ki, Cüneyt Yalaz, arkasına aldığı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ YAYIN ORGANI MİMESİS DERGİSİ rüzgârı sayesinde, yüzlerce Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini, mezunlarını ve de öğretim üyelerini, Şişli Terakki Lisesi öğrencilerini, mezunlarını ve de teknik elemanlarını (örnekse Ahmet Ertuğrul Timur, Orhan Kurtuldu) üzerimize salmıştır. Bu nedenle, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunarak, kendisini
"DAVA VE ŞİKÂYET" etmeyi bile düşünüyorum. Eğer şu ânda, yani Cumhuriyet Savcısı Sayın YAŞAR ŞEN'in huzurunda "DAVACI VE ŞİKÂYETÇİ" olma hakkım varsa, bu hakkımı kullanmak istiyorum... Böyle bir hakka sahip değilsem, Ahmet Cüneyt Yalaz'ı en kısa zamanda Müracaat Savcısı'na "DAVA VE ŞİKÂYET" etmeyi bile planlıyorum.


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Bulunmaz'ın, A. Cüneyt Yalaz ve acemi avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar'ı yerden yere vurduğu resmî yazının tamamını okumak için tıklayınız:

Bulunmaz'ı, LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz da savcılığa DAVA ve ŞİKÂYET etti!