18 Mayıs 2013 Cumartesi

Devrimci hukuk mücadelecisi H. Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan'ın gayet sadık avukatları Eyyüp Fırat Kuyurtar, İnan Yılmaz, Uğur Demirci Tosun'a karşı çıkarak saatli bomba gibi YARGITAY dilekçesi hazırlıyor!

LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi Ömer Faruk Kurhan ve onun avukat olarak tuttuğu Eyyüp Fırat Kuyurtar, İnan Yılmaz, Uğur Demirci Tosun, devrimci hukuk savaşımcısı Hilmi Bulunmaz karşısında tutunamıyorlar!

YAKINDA! ÇOK YAKINDA!! PEK YAKINDA!!!


***

Ayrıca bakınız:

Kendisinden kuruşu kuruşuna, tam tamına, gayet net, oldukça anlaşılır bir rakamla 25.000,00 TL alabilmek için, tuttuğu acemi avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'un hukuk bilgisine güvenerek, 24 Haziran 2010 tarihinde İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi Yargıçlığı'na başvurmayı hakkı, hukuku olarak görmeyi uygun bulan "1992 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Tiyatro Kulübünde Tiyatro Yönetmenliği yapmış" LİNÇ KAMPANYASI düzenleyicisi ve LİNÇÇİ Mimesis Dergisi yazarı Ömer Faruk Kurhan tarafından dava edilebilen Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın yaklaşık üç yıldır yargılandığı İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi Yargıçlığı, hukuka pek çok aykırı davranarak Abdurrahman Dilipak hakkında da evrensel hukuk kurallarını hiçe sayan skandal boyutunda olumsuz bir karar aldı!