23 Mayıs 2013 Perşembe

LİNÇÇİ Demirkanlı'nın en son numarası İstanbul Barosu'nu kışkırtmak!

Hilmi Bulunmaz ve Coşkun Büktel Hakkında Davalar Devam Ediyor

Asıl mesleği Kuyumculuk ve Uluslararası Elmas Kalemleri Ticareti olan amatör tiyatro heveslisi, dizi yazarı Coşkun Büktel'in yakın arkadaşı H. Hilmi Bulunmaz hakkında suç duyuruları ve davalar devam ediyor.
Tiyatro insanlarına küfür ve hakaretlerinden vazgeçmeyen bu şahıs, Ömer Faruk Kurhan'a hakaret ettiği video kaydını her gün sitesinde yayımlamakta ve otomatiğe aldığı sayaç (Siteye her girişte kendiliğinden başlayan kayıt) sayesinde, bu videoyu 70.000 kişi izledi propagandası yapmayı sürdürüyordu…

Bu video'daki yayınları sonrası yerel mahkemece beraat eden ve bilirkişi raporunu kanıt olarak gösteren Bulunmaz, Hukuk Mahkemesi tarafından 7.000 TL'ye mahkum edilmişti, Yargıtay'daki ceza dosyası ise soruşturmanın "Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca 2-2012/55077 sayısıyla 6352 Sayılı Yasa uyarınca dosyanın Mahkemeye yeniden tevdi edildiği, aynı Mahkemenin bu kez 2013/5 Esas, 2013/19 Karar sayısıyla 08/02/2013 tarihinde 6352 sayılı Yasanın 1/1-b maddesi uyarınca şüpheli hakkında Kovuşturmanın Ertelenmesine karar verildiği," belirtildikten sonra tekrar dava açılması talebiyle iddianame düzenlenmiştir.

Asıl mesleği kuyumculuk olan H. Hilmi Bulunmaz, avukatlara, İstanbul Barosu'na, savcılara da hakaret etmekten erinmemekte, Yayın Yönetmenimiz Mustafa Demirkanlı hakkında açmış olduğu hukuk davasını da yakın arkadaşı Coşkun Büktel, Devlet Tiyatroları Sanatçısı Nalan Örgüt'le birlikte "kazanılacak tazminatla Boğaz'da tekne turu atacağız" diyerek dalga geçmekte, bir anlamda yargıyla da dalga geçmekteler.

Avukatlara ders veriyorum iddiasıyla ya da aşağılama tavrıyla avukatlara hakaret etmeye çalışan H. Hilmi Bulunmaz, ceza davasında beraat etmesine rağmen, tazminata mahkum olunca avukatlara yönelik aşağılama tavrını artırarak sürdürmekte. Dergimiz avukatı Reyhan Kayışlı'ya da aynı tavrı gösteren Bulunmaz hakkında Avukatımız Reyhan Kayışlı da kendi adına hukuk davası açtı.

Haluk Bilginer'in, Kemal Aydoğan'ın ve Oyun Atölyesi'nin avukatı Süleyman Anıl da kendisine hakaret edildiği için suç duyurusunda bulunarak ceza davası açtırdı.

Hukuk'u ciddiye almayan, dalga geçen bu şahıslara, hukuk gerekli yanıtı verecektir.

H. Hilmi Bulunmaz hakkında Özel Soruşturma Bürosu'na "Cumhuriyet Savcılık makamına" yaptığı hakaretler için suç duyurusunda bulunulduğu gibi İstanbul Barosu'na yönelik hakaretleri de ilgili Baro'ya iletilmiştir.

Coşkun Büktel'in yakın arkadaşı H. Hilmi Hulunmaz İstanbul Barosu'na şu hakareti yapabilmiştir: "İstanbul Barosu da sahtekar bir kurumdur"

H. Hilmi Bulunmaz hakkında Yayın Yönetmenimiz Mustafa Demirkanlı, biri Coşkun Büktel'le birlikte olmak üzere 2 suç duyurusu daha yapılmıştır.

Mimesis Dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cüneyt Yalaz tarafından da suç duyurusunda bulunulmuştur, hakaretlerini durdurmayan H. Hilmi Bulunmaz ve Coşkun Büktel hakkında suç duyuruları ve tazminat davalarının açılmaya devam edeceği ifade edilmektedir.


Haber Giriş Tarihi: 23 Mayis 2013


(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)