20 Nisan 2013 Cumartesi

Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...

YAKINDA! ÇOK YAKINDA! PEK YAKINDA!!!

Hilmi Bulunmaz, "TİYATRO HUKUKU DERSİ" çalışmasına Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'u da katıyor. Hilmi Bulunmaz bu derste, adlarını saydığı öğrencilerine hukukun inceliklerini anlatırken, aynen şunu da söyledi:


Kendi dünyalarında ürettikleri sanal âlemin bir uzantısı olan bu hukuk dışı sözleri nedeniyle, eğer adalet, hak, hukuk, kanun, mevzuat, tüze, yasa elverirse, benim sanat yapma hakkımı çiğnedikleri ve yıllarca beni mahkeme binalarına tutsak ettikleri için, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun, ilgili mevzuat doğrultusunda yargılanmalıdırlar. Bunların yaptıkları bütün bu "SANATSAL MOBBİNG", en hafif deyimle, "SANAT YAPMA HAKKIMIN" ilga ve imhâ edilmesidir. Bunların geliştirdiği bu çağ dışı davranış, tüm mevzuatlara aykırı olmakla birlikte, ANAYASA'NIN 64. MADDESİ'ne de aykırıdır. ANAYASA'NIN 64. MADDESİ EMREDER:


"Sanatın ve Sanatçının Korunması


Devlet, sanat faaliyetlerini ve sanatçıyı korur. Sanat eserlerinin ve sanatçının korunması, değerlendirilmesi, desteklenmesi ve sanat sevgisinin yayılması için gereken tedbirleri alır."


***


Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...