20 Nisan 2013 Cumartesi

Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...

YAKINDA! ÇOK YAKINDA! PEK YAKINDA!!!

Hilmi Bulunmaz, "TİYATRO HUKUKU DERSİ" çalışmasına Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'u da katıyor. Hilmi Bulunmaz bu derste, adlarını saydığı öğrencilerine hukukun inceliklerini anlatırken, aynen şunu da söyledi:

Benim ürettiğim ve topluma mâl olduğunu belli etmek için de, sürekli olarak izlenirliğini belirttiğim ve bu yazıyı yazdığım tarihte, yetmiş bin (rakamla 70.000) sayısından bile fazlasıyla izlendiğini çok iyi bildiğim bir sanat yapıtını (hiçbir hukuk dışı yanı bulunmayan bir videoyu) sadece ve yalnızca sürekli olarak İnternet sitemin başına çekmem nedeniyle, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun, neden bu kadar sinirleniyorlar? Bunu asla ve kesinlikle anlayamıyorum. Ben, kırk yılı aşkındır sanat (resim, şiir, tiyatro) yapıyorum. Ömer Faruk Kurhan, Eyyüp Fırat Kuyurtar ve Uğur Demirci Tosun'na göre, şöyle bir söz söylenebilir:

"Davalı Sanatçı Hilmi Bulunmaz, neden kırk yılı aşkındır sanat (resim, şiir, tiyatro) yapıyor? Hilmi Bulunmaz, tüm bunları yaptığı için, bize HAKARET etmekte, bizim sanat anlayışımıza saldırmaktadır. Bu tavır, davalının HAKARET kastının bir diğer ispatıdır. Bakınız: Yargıtay içtihatları. "

***


Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...