20 Nisan 2013 Cumartesi

Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...

YAKINDA! ÇOK YAKINDA! PEK YAKINDA!!!

Hilmi Bulunmaz, "TİYATRO HUKUKU DERSİ" çalışmasına Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'u da katıyor. Hilmi Bulunmaz bu derste, adlarını saydığı öğrencilerine hukukun inceliklerini anlatırken, aynen şunu da söyledi:


Şurası kesin; ben, İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde "davalı" sıfatıyla yargılanıyorum... "Dava konusu hakaret yayını" denilen benim sanat eserim ise, İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davada yargılandı ve sonuç tabiî ki benim lehime "BERAAT" olarak tecelli etti. Ben, herhangi bir sanat eseri oluştururken, o eserimin izleyiciye, okura, ziyaretçiye ulaşması için elimden gelen her şeyi yaparım... Benim sanat eserimin, kendime ait İnternet sitesinde görünür kılınması kadar doğal bir durum olamaz. Ancak, davacı Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun, benim sanat eserimin görünür kılınmasını engellenmek isterlerken, SANSÜRCÜ mantığıyla hareket etmekle birlikte, âdeta aynen şunları söylüyorlar:

"At koşmasın, balık yüzmesin, kanguru sıçramasın, insan gülmesin, kedi miyavlamasın, köpek havlamasın, kanarya ötmesin, kuş uçmasın, kervan geçmesin, lama tükürmesin."

***

Ayrıca bakınız:


Hilmi Bulunmaz, Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a "HUKUK DERSLERİ" veriyor!...