20 Nisan 2013 Cumartesi

1981 yılında Urfa'da doğan (LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Ömer Faruk Kurhan'ın sadık avukatı) Eyyüp Fırat Kuyurtar, Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro - İstanbul Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a karşı ciddi bir hukuk usulsüzlüğü yaparken, 1982 yılında İstanbul'da doğan (Hilmi Bulunmaz'ın biricik oğlu) Cemal Bulunmaz, giysilerini kendisi ütülüyor!...

Cemal Bulunmaz, kendi ütüsünü kendi yaptığı gibi, kendi fotoğrafını da kendi çekti!

Ben ve yoldaşlarım, üzerimize kapkara bir cübbe gibi örtülen 12 Eylül Faşizmi ile payımıza düşenleri yaşadıktan sonra, "devrim olmadı, çocuk yapalım" sürecine girdik... 12 Eylül Faşizmi ile birlikte gelen zifirî karanlık süreçte dünyaya gelen çocukların hemen hemen tamamı, kapkara cübbenin altında doğdukları ve bizim payımızdan rızk aldıkları için, emek değerlerinden daha çok, emek karşıtlığıyla beslenebiliyorlar. 

Çok şükür ki, benim oğlum Cemal Bulunmaz, asla emek karşıtlığından değil, emek değerlerinden beslenen biri olduğu için, hayata karşı hiçbir usulsüzlük kurnazlığına kapılmıyor... Cemal, bırakınız, sosyalist kişi ve kuruluşların usulsüzlüklerle yıpratılmasına yardım ve yataklık etmeyi bir yana, emekçilerin yaşamlarına katkı sunmayı bir ahlâk ögesi olarak içselleştiriyor. Cemal, kendi işini kendi yapacak kadar onurlu bir insan.

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz