7 Nisan 2013 Pazar

Bulunmaz, yaklaşık olarak bir yıl önce bahçesinde yaralanmıştı!...

Bulunmaz'a, Samatya Hastanesi'nde müdahale edildi (Foto: Cemal Bulunmaz)

***

"Başlıktaki fotograf H.Hilmi Bulunmaz'ın kendi sitesinde yayımladığı bir fotograftır, bahçesinde düşmüş ve başı yaralanmış… Neden yayımladı ise bilinmemekte…"  


Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı / 7 Nisan 2013 


***

ARŞİV
22 Mayıs 2012

Bugün (21 Mayıs 2012 Pazartesi), gününün büyük bir kısmını Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'nda geçirip, 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, 7. Sulh Ceza Mahkemesi, 8. Sulh Ceza Mahkemesi, 30. Sulh Ceza Mahkemesi'nde sürmekte olan davalarıyla ilgili çalışmalar yürüten ve ayrıca Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bir sivil polisten "ZORLA GETİRME KARARI" alan Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, hem davalarının ve hem de işlerinin yoğunluğu sonucu, büyük bir dikkatsızlik yaşadığı için, bahçesini sularken, yaklaşık olarak 22.00 sularında düşüp, kafasını mermer merdivenin keskin yanına şiddetli bir biçimde çarpınca, kafasında oluşun yarık ve bir atardamarın kesilmesi sonucu Samatya Hastanesi'nin Acil Servisi'ne gitti. Genç ve insancıl doktorların büyük bir özveriyle ilgilendikleri Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kafasına dikiş atılıp, müşahade altına alındı.


Tıklayınız: 

Hilmi Bulunmaz, bahçesinde geçirdiği kaza nedeniyle yaralandı!...

***

Ayrıca bakınız:

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz'a HAKARET ettiği için Bulunmaz tarafından hakkında açılan şimdilik üç (rakamla 3) davası bulunan ve Hilmi Bulunmaz'a 50.000,00 TL manevi tazminat parası ödeme olasılığı bulunan Şüpheli Sanık Davalı Mustafa Şükrü Demirkanlı, Hilmi Bulunmaz'a HAKARET ederken yakalanan "DEDE HUKUK BÜROSU VE DANIŞMANLIK" şirketiyle LİNÇ imzacısı Ömer Faruk Kurhan'ın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın adlî yargılanmasını, ne kadar büyük çaba harcarsa harcasın asla ve kesinlikle önleyemez!

Davalı Demirkanlı Lemi'den aldığı reklâmla Bulunmaz'a saldırıyor!