9 Şubat 2013 Cumartesi

Tiyatro dergilerinin Şubat 2013 tarihli sayısı Mephisto'ya geldi mi?

Hilmi Bulunmaz'ın Mephisto Kitabevi'ne gönderdiği e-posta:

Herhangi bir tiyatro dergisinin (örnekse Tiyatro... Tiyatro... Dergisi) Şubat 2013 tarihli sayısı çıktı mı?


Sayın Mephisto Kitabevi Yetkilisi,


Ben, tiyatro dergilerini, sürekli olarak sizden satın alıyorum. İşlerimin yoğunluğu ve sık sık yurt dışına çıkmam nedeniyle, her zaman için İstiklâl Caddesi'ndeki mağazanıza gelemiyorum. Tiyatro dergilerinin (örnekse Tiyatro... Tiyatro... Dergisi) Şubat 2013 tarihli sayısı yayınlanır yayınlanmaz bana e-posta atarsanız, size minnettar kalacak ve yayınlanmış bulunan tiyatro dergilerini ivedilikle satın alacağım.


Bulunmaz Tiyatro - İstanbul

Genel Sanat Yönetmeni
Hüseyin Hilmi Bulunmaz

***


Ayrıca bakınız:


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından www.tiyatronline.com sitesi LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin yayınlandığı izlenimi veren bir haber yaptı: LİNÇÇİ www.tiyatronline.com sitesinin sahibi Enver Başar ve LİNÇÇİ Yaşam Kaya, LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Şubat 2013 tarihli 246. sayısını ellerine alarak sayfa sayfa incelediler mi hiç?


Bize e-posta atıp çıktığını söyleyen Boxer'ın çıktığına inanıyoruz!


Erbil Göktaş'ın bize göndermiş olduğu kapak fotoğrafını sunduk!...


LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından www.tiyatronline.com sitesinin sahibi Enver Başar'la bu sitenin editörü LİNÇÇİ Yaşam Kaya, Yeni Tiyatro Dergisi'nin Şubat 2013 tarihli 46. sayısını ellerine alıp, bütün sayfalarını iyice okuyarak tam kavradılar mı?


Göktaş'ın e-postasını zamansızlık nedeniyle okumadan sunuyoruz



LİNÇÇİ Türk tiyatrosunda dergiler geç çıkarken Hindistan'da işlik!


Oyunculuk çalışmalarını ücretsiz olarak sürdüren Bulunmaz, tam zamanında, yani ayın tam birinde yayınlanmasını istediği Yeni Tiyatro Dergisi'ndeki oyunculuk reklâmı için tabii ki para ödüyor!


İçinde hiçbir LİNÇÇİ alçak barındırmayan Petersburg kentinden attığımız gerçekleri savunan sloganlarımızı, "İstanbul Korsan Tiyatroları" bütçesinden reklâm adı altında avuç dolusu para (avanta, bahşiş, diş kirası, iane, iaşe, sadaka, sus payı, ulufe) almasına karşın, hiçbir zaman için tam zamanında, yani ayın tam birinde yayınlanmayan tiyatro dergilerinin düzenbaz yöneticileri değil, "kimseye eyvallahı olmayan" Coşkun Büktel duyabiliyor!...


İletişim kuramadığımız için, "Neden yüzünü Yeni Tiyatro Dergisi ile kapattın?" sorusunu soramadığımız Fikriye Bulunmaz, bu derginin Şubat 2013 tarihli 46. sayısının Bulunmaz Tiyatro - İstanbul'a dün (8 Şubat 2013 Cuma günü) geldiğini bize e-postayla haber verdi!...