9 Aralık 2012 Pazar

Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz diyor ki: "Bana karşı düzenlenen LİNÇ KAMPANYASI için imza verenlerden Ayşegül Baydız yada Bayduz, lütfen bana adresini gönderir misin? Senin hakkında İstanbul Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunup DAVACI ve ŞİKÂYETÇİ olacağım da!!!"

Bana karşı düzenlenen saldırıları azaltıp, omuzlarımdaki LİNÇ yükünü hafiflettikten sonra, LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşları kısık ateşte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı mutfağında ağır ağır pişirmeye başladım. Başta LİNÇÇİ Prof. Dr. Özdemir Nutku olmak üzere, birçok LİNÇÇİ kişi hakkında suç duyurusunda bulunup, onlardan ŞİKÂYETÇİ ve DAVACI olmanın yanı sıra, şimdi de, toplu bir biçimde bütününü, hepsini, tamamını, tümünü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet edeceğim. Bunun için, LİNÇÇİ kişi ve LİNÇÇİ kuruluşlardan ciddi bir ricam var:

Lütfen, gerçek adlarınızı, soyadlarınızı ve ikâmetgâh adreslerinizi, korkak biri gibi sinip yanlış bilgi vererek değil de, tıpkı benim gibi yiğitçe doğru bilgilerinizi bana e-posta ile gönderiniz ki, ben de sizleri gerçekçi bir biçimde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet edip, hakkınızda ŞİKÂYETÇİ ve DAVACI olabileyim. 


İlk ricam, Ayşegül Baydız yada Ayşegül Bayduz hanımefendiden...


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz


***


Ayrıca bakınız:


LİNÇÇİ Ayşegül Baydız kim? LİNÇÇİ Ayşegül Baydız'ın Ayşegül Bayduz'la ad benzerliği dışında bir benzerliği var mı? LİNÇÇİ Ayşegül Baydız, Ayşegül Bayduz mu? Ayşegül'ün soyadı ne?


LİNÇ KAMPANYASI için imza verenlerin adları tekrar güncellendi!


LİNÇÇİ Ayşegül Baydız kim? LİNÇÇİ Ayşegül Baydız'ın Ayşegül Bayduz'la ad benzerliği dışında herhangi bir benzerliği var mı? LİNÇÇİ Ayşegül Baydız, aslında orospu çocuğu Burak Caney'in düzenlediği BİRİNCİ LİNÇ KAMPANYASI listesinde 20. sıradaki LİNÇÇİ alçak Ayşegül Bayduz ve LİNÇÇİ Tiyatro Boğaziçi'nin "gönüllü reji asistanı Ayşegül Bayduz" mu? Ayşegül'ün soyadı ne?


Sosyalist OYUN Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Bulunmaz Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, tek başına verdiği "HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI MEYDAN MUHAREBESİ" sürecindeki düşüncelerini ağır ağır, bölük pörçük, parça parça, yavaş yavaş gündeme getirmeye başladı!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, yeni bir hukuksal atak peşinde!

HİLMİ BULUNMAZ LİNÇÇİ KİŞİLERE ADRES ÇAĞRISI YAPIYOR!