18 Kasım 2012 Pazar

Çağlar Ozan Aksu olduğunu iddia eden şahıs Anık'a seslenmiş!


Aşağıdaki saçma sapan yorumun yapıldığı yazıyı okumak için, lütfen tıklayınız: "Haluk Bilginer'e Açık Mektup - Yakıştı mı?"

***

Çağlar Ozan Aksu olduğunu iddia eden bir LİNÇÇİ "Tiyatro Dünyası" okuru, bozuk Türkçesi ile üfürüp durmuş. Biz, bozuk Türkçe kullanan ve adının Çağlar Ozan Aksu olduğunu iddia eden şahsın  üfürüğünün bazı yerlerini iyice düzelterek yayınlıyoruz. Kendisini Çağlar Ozan Aksu olarak tanıtan bu şahsın Türkçe özürlü yazısını okumak için, en altta sunduğumuz linke tıklayınız!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Çağlar Ozan Aksu
5 Mayıs 2012 

Sayın Anık, Haluk Bilginer'e verip veriştirdiğiniz gibi, bu günlerde de Başbakan'a ve yaveri Kültür Bakanı'na verip veriştirmenizi bekliyorum. Oyun Atölyesi yerli yerinde kalacak ve ödenekli kurumlarımızın hepsi mollalar tarafından işgâl altında şimdi. Haluk Bilginer'in eleştirileri sağduyuyla değerlendirilseydi, bugün bize ulusun en büyük Vandal'ı salyalarıyla gözü dönmüş bir şekilde saldırmazdı kanısındayım. 

Sayın Anık, buyurun bu büyük Vandal'a, yani Başbakan'a da yazılarınızla cevap veriniz. Tek satır muhalif yazınızı göremedik günlerdir... Haluk Bilginer'in cebinde reçete yoktu kabul; e siz bir reçete sunun Ertuğrul ile Recep'e o hâlde... "Kazanılmış haklardan biz yırttık, olan size oldu..." diyen sanatçı ağabeylerimizi de kalaylayın yazılarınızda. 

Sayın Anık, ödenekli kurumların sesinizi duymaya şimdi ihtiyacı var, neredesiniz?

(Kaynak: Tiyatro Dünyası)